TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Kék katalógus

online papirbolt - kék katalógus 2019

Iskolakezdés 2019

Házhozszállítás

Kövessen minket

pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Online Papírbolt írásai
2018.09.04 17:30

Tintapatron

A tintapatron!

 

Korábbi bejegyzésünket a tonereknek szenteltük, most pedig vetélytársáról, a tintapatronról lesz szó.

A tintapatron, ahogy neve is mutatja, tintát használ a nyomtatáshoz. A patronban található porlasztó gondoskodik a tintacseppek megfelelő méretéről.

Érdekesség, hogy a színes tintasugaras nyomtatók mindössze 4 színből keverik ki a színeket. Ezek a ciánkék, a bíborvörös, a sárga, valamint a fekete színek.

Olvasóinknak bizonyára mindezen információk mellett arra van szükségük, hogy megtudják, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a tintasugaras nyomtató beszerzése és használata.

Legnagyobb előnyük, hogy egyéb nyomtatókhoz képest, a tintasugaras nyomtatók az 1 nyomtatott papírlapra vonatkoztatott költsége jóval alacsonyabb.

A legújabb nyomtatók már meglehetősen gyorsan képesek papírra vetni azt, amire szükségünk van.

A lézersugaras nyomtatókhoz viszonyítva a tintasugaras nyomtatók mérete kisebb. Ennek oka, hogy a korábban említett gép 4 darab, a korábban említett színű tonerrel működik.

A toner nem mosódik el, a papírba égeti a képet, a betűt, a tintasugaras nyomtatással azonban más a helyzet. Amint a gép kiadta a papírt, óvatosan kell hozzányúlnunk, nehogy elkenjük a nyomtatást.

Ez olykor bosszantó lehet, például, amikor sietünk és gyorsan kéne a szerződés, esetleg frissen nyomtattuk ki a nagymama 60. születésnapjára unokái képét és a buli fél órán belül kezdődik.

Ha toner helyett tintapatron mellett döntene, mindezeket vegye figyelembe, hogy ne érje meglepetés. Kinek a pap, kinek a papné. Ön mit választana?

Nézzen körül kínálatunkban, biztosan Ön is megtalálja nálunk azt, amit keres. Forduljon hozzánk bizalommal!

Webáruház készítés