Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Adattárolók

Napjainkban egyre nagyobb teret nyer magának a digitális technológia, ami azt eredményezi, hogy egyre több mindent oldunk meg a számítógépek, laptopok, tabletek, okostelefonok és egyéb okoskütyük használatával. Amikor képet, szöveget vagy dokumentumot szerkesztünk, akkor fontos, hogy a munkánkat lementsük a különböző kapacitással rendelkező adattárolókra - pendrivera, CD-RW lemezekre, micro SD kártyákra. Ha az adatokat - például filmeket, zenét vagy dokumentumot - egyik gépről át akarjuk vinni a másikra, akkor fontos, hogy átgondoljuk, mely adattárolókat használjuk. A CD-R lemezek és DVD-R lemezek csak abban az esetben bizonyulnak ideális választásnak, ha csak egyszer akarunk menteni rájuk, ezek ugyanis nem újraírhatók. Ha az adatokra csak átmenetileg van szükségünk, akkor érdemes inkább újraírható lemezeket használni. Amikor sok lemez gyűlik össze, akkor érdemes DVD tokokba, vékony vagy kemény műanyag kivitelben készülő CD tokokba tenni őket, hogy ne sérüljenek, ne karcolódjanak. Amennyiben az adattárolás, adatátvitel rendszeresen napirendre kerül, akkor egyértelműen a pendriveok azok, amik ki tudják szolgálni az igényeit, ezeket az eszközöket ugyanis annyiszor tudja használni, ahányszor csak szeretné. Bármikor menthet rá, és bármikor törölhet róla, erre vonatkozóan nincs megszabva limit. Csupán arra kell odafigyelnie, hogy a kiválasztott pendrive megfelelő kapacitással rendelkezzen. E tekintetben a 4 GB-tól egészen a 256 GB tárhellyel rendelkező változatok közül válogathat a kínálatban.  

Egy jó barát
Egy jó barátra bármikor számíthatunk, egészségben és betegségben, vidámságban és szomorúságban mindig mellettünk áll. Egy jó barát mindent megtesz, hogy felvidítson a rosszabb napokon. Egy jó barát mindig tudja, hogy mire van szükségünk, szinte kitalálja a gondolatainkat. Egy jó barátra minden titkunkat rábízhatjuk, hiszen ezek nála a lehető legnagyobb biztonságban lesznek.
Egy jó barát olyan, akár egy adathordozó
1. Lehet rá számítani
Az adathordozókat nem befolyásolja az aktuális hangulatunk, minden alkalommal ugyanolyan megbízhatóan működnek. Ha a rendeltetésüknek megfelelően használjuk őket, akkor garantáltan mindig kéznél lesznek, ha szükségünk lesz rájuk. Minden életkörülményben, otthon és a munkahelyen egyaránt helyt állnak, tehát bármikor számíthatunk a „segítségükre”.
2. Felvidít
Egy adathordozóra bármit felmásolhatunk, egy mulatságos vígjátéktól elkezdve a családi nyaralás fotóin keresztül egészen a sikeres szakdolgozatig. Így ha valami miatt egy kicsit borúsabb lenne a hangulatunk, csak elő kell keresni a megfelelő lemezt, memóriakártyát vagy kazettát, és máris jobb kedvre derülhetünk.
3. Kitalálja a gondolatokat
Az adathordozót a számítógépre csatlakoztatva, a cd-t vagy dvd-t a lemezolvasóba illesztve máris elérhetővé válik minden, amire szükségünk lehet. Ha dolgozni szeretnénk és az ehhez kapcsolódó dokumentumokat keressük; ha filmet néznénk a családdal; ha megnyugtató zenére vágyunk – az adathordozó „kitalálja” a gondolatainkat, és mindent megad, amire vágyunk.
4. Titoktartó
Ha egy adathordozóra felmásolunk valamit, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az évek múlva is meglesz. Ehhez csupán a rendeltetésszerű használatra kell ügyelni, és garantáltan minden fájl biztonságosan megőrződik.
Szeretne egy jó barátot?
Válogasson kedvére az adathordozó kínálatból, és találjon rá az ideális lehetőségre. Nálunk a lemezek, memóriakártyák, USB drive-ok és micro kazetták széles választéka várja, amelyek mindegyikéhez megtalálja a szükséges kiegészítőket is.
Szerezze be tőlünk adathordozóját, hiszen honlapunkon mindent megtalál egy helyen. Írja össze, hogy mire van szüksége és szerezze be őket még ma – egyszerűen, néhány kattintással.