TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás

  Adattárolók

  Fő kategória >Adattárolók  Egy jó barát
  Egy jó barátra bármikor számíthatunk, egészségben és betegségben, vidámságban és szomorúságban mindig mellettünk áll. Egy jó barát mindent megtesz, hogy felvidítson a rosszabb napokon. Egy jó barát mindig tudja, hogy mire van szükségünk, szinte kitalálja a gondolatainkat. Egy jó barátra minden titkunkat rábízhatjuk, hiszen ezek nála a lehető legnagyobb biztonságban lesznek.
  Egy jó barát olyan, akár egy adathordozó
  1. Lehet rá számítani
  Az adathordozókat nem befolyásolja az aktuális hangulatunk, minden alkalommal ugyanolyan megbízhatóan működnek. Ha a rendeltetésüknek megfelelően használjuk őket, akkor garantáltan mindig kéznél lesznek, ha szükségünk lesz rájuk. Minden életkörülményben, otthon és a munkahelyen egyaránt helyt állnak, tehát bármikor számíthatunk a „segítségükre”.
  2. Felvidít
  Egy adathordozóra bármit felmásolhatunk, egy mulatságos vígjátéktól elkezdve a családi nyaralás fotóin keresztül egészen a sikeres szakdolgozatig. Így ha valami miatt egy kicsit borúsabb lenne a hangulatunk, csak elő kell keresni a megfelelő lemezt, memóriakártyát vagy kazettát, és máris jobb kedvre derülhetünk.
  3. Kitalálja a gondolatokat
  Az adathordozót a számítógépre csatlakoztatva, a cd-t vagy dvd-t a lemezolvasóba illesztve máris elérhetővé válik minden, amire szükségünk lehet. Ha dolgozni szeretnénk és az ehhez kapcsolódó dokumentumokat keressük; ha filmet néznénk a családdal; ha megnyugtató zenére vágyunk – az adathordozó „kitalálja” a gondolatainkat, és mindent megad, amire vágyunk.
  4. Titoktartó
  Ha egy adathordozóra felmásolunk valamit, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az évek múlva is meglesz. Ehhez csupán a rendeltetésszerű használatra kell ügyelni, és garantáltan minden fájl biztonságosan megőrződik.
  Szeretne egy jó barátot?
  Válogasson kedvére az adathordozó kínálatból, és találjon rá az ideális lehetőségre. Nálunk a lemezek, memóriakártyák, USB drive-ok és micro kazetták széles választéka várja, amelyek mindegyikéhez megtalálja a szükséges kiegészítőket is.
  Szerezze be tőlünk adathordozóját, hiszen honlapunkon mindent megtalál egy helyen. Írja össze, hogy mire van szüksége és szerezze be őket még ma – egyszerűen, néhány kattintással.