TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Naptárház katalógus

  Rólunk

  Bemutatkozás
   
  Hogy kik vagyunk?


  1990-ben gondolkodtunk el azon milyen jó lenne vállalkozni, milyen jó lenne saját magunknak dolgozni. Aztán eljött a pillanat mikor cselekedni kellet, ez az időpont 1991-ben jött el, amikor is egyéni vállalkozásként bejegyeztettük magunkat és pár sarokkal lejjebb megnyitottunk piciny kis boltunkat. Papír, Írószer, Nyomtatvány üzletként és akkor még rövidáru és játék termékeink is voltak.


   Az indulás akkor nehéznek tűnt, de visszanézve, hogy most mennyi mindennel kell megbirkózni ahhoz képest az egy könnyű hétvégi programnak számított :)


  Jöttek, mentek, visszajöttek cégek, magánemberek és egyszer csak megszerettek bennünket.


  Majd eljött a következő korszak mikor egyéni vállalkozásból kft lettünk, 2001 februárjában létrehoztunk a Syzoland Kereskedelmi, Szolgáltató és Építőipari Kivitelező Kft.-t, rövidebb nevén Syzoland Kft. Ez ismét egy hatalmas pillanat volt életünkben, KFT lettünk! Azóta is építjük, javítjuk és újítjuk szolgáltatásainkat, hogy minden partnerünk elégedett legyen velünk.


  A 2008-as világválság minket is próbára tett, de kitartóak és elhivatottak voltunk és azóta is elhivatottak vagyunk a szakma iránt.


  Cégünket az elmúlt közel 30 évben a megbízható és korrekt üzleti magatartás jellemzi. Fő profilunk továbbra is az irodaszer, papír, írószer, nyomtató kellékanyagok, nyomtatvány, iratrendezés, iskolaszer, és kibővítettük palettánkat hobby kreatív, irodabútor, létesítmény üzemeltetés, munkavédelmi, konyhai termékek árusításával, csoportjával.


  Célunk továbbra is az, hogy Közületeket és Magánszemélyeket egy helyről, kiemelkedő minőségű, korszerű, minden szükséges termékkel és a lehető legjobb áron szolgáljunk ki. Választékunk kialakításánál az elsődleges szempont volt a nagyon jó ár-érték arány. Felső kategóriás termékeink is vannak, mint pl: Parker, Faber-Castell, Roting, stb.


  Vásárlóink számára előnyös lehet az is, hogy nem csak üzlethelyiséggel hanem online webáruházzal is rendelkezünk, így eljutunk az ország egész területére. Online is rengeteg terméket árusítunk, pl: iskolai füzet, másolópapír, boríték, dosszié, genotherm, leporelló …. sorolhatnánk végtelenségig.


  Üzletünk megközelítése kiváló akár tömegközlekedéssel, akár személyautóval érkezik hozzánk, parkolásra hely mindig akad. Ezért internetes rendelését személyesen is átveheti.


  Reméljük ezzel a pár sorral bizalmat építettünk Önökben és befáradnak üzletünkbe vagy online rendelnek tőlünk irodaszer termékeket.


  Köszönjük figyelmüket az együttműködés reményében!


  Tisztelettel, Syzoland Kft.

  online papírbolt irodaszer keresdekés

  testvér papír, írószer webáruházunk

  online papírbolt irodaszer keresdekés

  Online papírbolt csomag kiszállítás

  Webáruház készítés