Kedves Vásárló!

A megnövekedett rendelések száma és a lassúbb beszerzés, készlethiány elkerülése miatt a mai napra bezártuk áruházunkat.
Erre azért van szükség, hogy naprakész legyen, frissíteni tudjuk áruházunkat és mindig olyan termék legyen fent oldalunkon, ami valóban rendelhető.
Kérjük térjen vissza később.

Megértését köszönjük!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
  TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás

  Irodabútorok

  Főkategória >Irodabútorok  Az irodaházak és a céges tevékenységet elősegítő ingatlanok minden korábbinál nagyobb számban jelen vannak a nagyvárosokban. Ahhoz azonban, hogy a mindennapi feladatokat kényelmesen és optimális hatékonysággal el lehessen látni, nélkülözhetetlenek az irodai bútorok. Ezek első számú darabjai az íróasztalok, amelyek a számítógépes-és papírmunka során elmaradhatatlanok. Minőségével sokat elárulhatunk a cég image-éről, és az ügyfelek az irodai berendezésről gyakran arra is asszociálnak, milyen színvonalú szolgáltatás várható el. Éppen ezért korántsem mindegy, hogy az irodai lakberendezés alkalmával milyen darabokra esik a választás. Érdemes a tárgyaló székekre, asztalokra és a rendszerező szekrényekre is kiemelt figyelmet fordítani, ezek ugyanis funkciójuknál fogva fontos szerepet töltenek be a mindennapi munkában. Ugyan napjainkban az adattárolás nagy része elektronikus formában történik, a mappák és a nyomtatott dokumentumok szerepe mellett sem mehetünk el. Ezek áttekinthetően tárolhatóak igény szerinti mérettel rendelkező polcokon, vagy függőmappa tároló szekrényekben. Webáruházunkban a tárgyalókba ideális székek mellett olyan típusok is elérhetőek, amelyek ergonomikus kialakításukkal az egészséges testtartást helyezik előtérbe. Az irodai munka gyakran mozgásszervi panaszokkal társul egy idő után, ezért a megfelelő bútorok nélkülözhetetlenek a fájdalommentesség és a kényelem érdekében. Helyezzen kiemelt hangsúlyt az irodai környezet kialakítására, az irodabútorok megválasztására, s ennek előnyeit nem csak a munkahatékonyság területén tapasztalhatja meg, hanem saját kényelmének apropóján is.