Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Irodai kisgépek

A munka csak akkor lehet gördülékeny az irodában vagy a dolgozószobában, ha minden fontos eszköz és irodai kisgép rendelkezésre áll. Ellenkező esetben könnyen olyan problémába ütközhet, amit nem tud megoldani, vagy legalábbis nem olyan gyorsan, kényelmesen és precízen, ahogy azt szeretné. A magas szintű irodatechnika ma már alapelvárás, hiszen rengeteg olyan kellék, tárgy és használati eszköz rendelkezésre áll, melyek nagy segítséget jelentenek a feladatok elvégzésében. Mindig rengeteg papír veszi körül? Akkor nagy szüksége lehet a megfelelő méretű tűzőgépek használatára, melyekkel könnyen össze tudja csatolni az egymáshoz tartozó iratokat, dokumentumokat. Az árazógép szintén egy olyan eszköz, ami nagymértékben megkönnyíti az életet, ha a termékeket árcímkével kell ellátni. Bár ezt kézzel is meg lehet oldani, de az sokkal több időbe és energiába telik, mint előkapni egy árazógépet, és néhány mozdulattal gyorsan mindent felcímkézni. Az asztali számítógép sem hiányozhat az íróasztalról, ha rendszeresen ír szerződéseket, leveleket, egyéb dokumentumokat, és az üzleti partnereivel, megbízóival online tartják a kapcsolatot. Az asztali számítógép nem csak akkor tesz jó szolgálatot, ha nagy munkában van, hanem akkor is, amikor egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra vágyik. Egy gondosan kiválasztott asztali számítógép lehetővé teszi, hogy otthonában kényelmesen internetezzen, híreket olvasson vagy filmet nézzen - mikor mihez van épp kedve. Bármilyen irodatechnikai eszközre, irodai kisgépre is van szüksége, nálunk megtalálja, amit keres. 

Irodai kisgépek
Egy hatékonyan működő irodában, a gördülékeny munka érdekében mindenképp szükséges néhány eszköz. Ezek az irodai kisgépek, amelyek elengedhetetlenek egy irodista hétköznapjaiból.
Árazógép
Az árazógép az egyik legkisebb irodai kisgép. Ez a remek kis szerkezet leegyszerűsíti az árazást, amely amúgy hosszú és nehézkes procedúra lenne… főleg, ha az ember hajlamos elírásokra! Viszont egy árazógép esetében elég pár egyszerű beállítás és az árazás gyerekjátékká válik!
Nyomtató
A nyomtató egy olyan irodai kisgép, amely segítségével a vonalkódok és információs címkék előállítása gyors és zavartalan lesz. Az etikett nyomtatás az egyik legpraktikusabb megoldás, hiszen ezek szinte bármikre felhelyezhetőek, ráadásul annyit, akkorát és olyat tud nyomtatni a címke nyomtatóval, amennyit és amilyet szeretne.
Bélyegző
Egy bélyegzővel elég egy nyomás és máris feltűntetheti az dokumentumokon vállalkozása legfontosabb adatait!
Számológép
Mindig jó, ha van a keze ügyében egy számológép. Az onlinepapirbolt.hu webáruházban sokféle számológép vásárolható! Itt zsebszámológép, asztali számológép, tudományos és szalagos számológép egyaránt rendelhető.
Tűzőgép és lyukasztógép
A Syzoland Kft. webshopjából többféle tűzőgép és lyukasztógép rendelhető. Ezek szín, forma, méret és teljesítmény alapján térhetnek el egymástól. Mindegyik tűzőgépnél és lyukasztónál megadtuk, hány laptól – vagy hány lapig terjed a kapacitása. A tűzőgépek mellé tűzőképkapocs is vásárolható.

Hogy minden zökkenőmentesen menjen
Az irodai munka sokak szerint csupán a telefonálgatásból és az időpontok egyeztetéséből áll. Ez a munkakör azonban jóval összetettebb ennél, a szervezések, egyeztetések, előadások és dokumentációk mind-mind beletartoznak a feladatkörbe. És akkor még nem is beszéltünk a számlák kiállításáról és az árazásról, amik szintén az irodai tevékenységek részét képezik.
Mindezek azonban jóval egyszerűbbek lehetnek a megfelelő irodai kiegészítővel
A különböző iratrendezők, mappák és jegyzettömbök rengeteget segíthetnek a munkavégzésben, hiszen ezeknek hála mindig kéznél lesznek a legfontosabbak. Ráadásul a tárolóknak és jelölőknek köszönhetően pillanatok alatt előkerülhet minden fontos irat.
Az irodai kisgépek pedig további terhet vehetnek le a vállunkról
A bélyegzőkkel sokkal egyszerűbbé válhat a számlák kiállítása, illetve a fontos dokumentumok elkészítése. Így könnyedén elkerülhetjük az elírásokat és hibákat, kevésbé lesz stresszes a papírok kitöltése.
Az árazógépek rendkívüli módon megkönnyítik az árazását, így egy-két beállítást követően könnyedén elláthatjuk „címkével” a termékeket. Ez nagyban meggyorsítja a folyamatot, és nem kell aggódnunk az elírások miatt sem. A polcokra garantáltan szép árcédulákkal kerülhetnek fel a termékek, hiszen az árazógépek kiválóan megoldják a rájuk háruló feladatot.
A vonalkodók és egyéb információs címkék előállítása ma már többféle módon is történhet. Ennek egyik lehetősége az etikett nyomtató, ami lényegesen megkönnyítheti a munkánkat. A segítségével egyszerűen állíthatjuk elő a címkéket, egy darabot vagy akár több százat is egyszerre. Garantáltan nem vész kárba egy kinyomtatott cédula sem, hiszen ezzel az irodai kisgéppel pont annyit állíthatunk elő amennyire szükségünk van.
Egy szálbelövő pisztollyal az árazás és a címkézés is egyszerű és gyors mozdulattá változik. A szakszerű befűzés lehetővé teszi, hogy a különböző termékek esetében ugyanolyan hatékonysággal használjuk ezt az irodai kisgépet.
És ez csak néhány lehetőség a sok közül
Az irodai kisgépeknek széles választékát találhatja meg online boltunkban, amelyek mindegyike megkönnyítheti a munkáját. Ismerkedjen meg a különböző termékekkel és válassza az Ön számára ideális darabot. Írja össze, hogy mire van szüksége és szerezze be őket még ma – egyszerűen, néhány kattintással.