Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Irodatechnika

Egy vállalkozásnál mindig akad munka, amit nap, mint nap el kell végezni. A munkavégzés azonban csak akkor lehet gyors és kényelmes, ha rendelkezésre áll a teljeskörű irodatechnika. Legyen szó személyi laminálógépről, iratmegsemmisítőről, spirálozógépről, vágógépről vagy egyéb irodai kisgépről, ezek mind szükségesek ahhoz, hogy az irodai élet eredményes legyen. Nem túlzás azt állítani, hogy az iratmegsemmisítők használata nélkülözhetetlen, hiszen az irodában mindig nagy mennyiségű iratanyag halmozódik fel, amikre egy idő után már nincs szükség. Azokat a papírokat, amiket meg kell őrizni, azok mehetnek az archiváló dobozokba, de amiket ki kell dobni, azokat előtte érdemes apró darabokra vágni, hogy könnyű legyen beletenni őket a hulladéktárolóba. Ezt ugyan egy irodai ollóval is meg lehet oldani, de ha több száz, több ezer dokumentumról van szó, akkor bizony ez nagyon idő-, és energiaigényes művelet lenne. Helyette sokkal egyszerűbb, ha kéznél vannak a megfelelő kapacitású iratmegsemmisítők, amikkel egy gombnyomásra apró darabokra lehet aprítani a felesleges iratokat. A spirálozógép szintén jó szolgálatot tesz, hiszen sok esetben előfordul, hogy az összetartozó dokumentumokat egyben kezelhető, lapozható formában szeretnénk látni. Nem számít, hogy egy előadás anyag, prezentáció, szabályzat vagy tájékoztató anyag összefűzését szeretnénk-e megvalósítani, minden esetben jó választás a saját spirálozógép használata. Webáruházunkban a vezetékes, vezeték nélküli telefonokat, a digitális hangrögzítőket és a hőkötőgépeket is megtalálja.

Iroda technika
Bár rengetegféle cég működik, vannak dolgok, amely minden vállalkozásnál jelen vannak. Ilyen például a papírmunka. Az iratozáshoz pedig szükség van bizonyos eszközökre. Ezek mind megrendelhetők webáruházunkban, az iroda technika kategória alatt. Íme pár termék leírása, amely az iroda technika kategóriába tartozik:
Iratmegsemmisítő
Az iratmegsemmisítő nem csak az irodában, hanem akár otthon is jó szolgálatot tehet Önnek. A vásárláskor érdemes átgondolnia, hol fogja használni a készüléket, egy időben hány lap megsemmisítésére kerül majd sor. Fontos tényező még a működési ciklus. Az iratmegsemmisítő gépnek ugyanis bizonyos időközönként szüksége van némi időre, hogy le tudjon hűlni. Épp ezért egy közepes, vagy nagyobb irodában egy otthoni, kisebb kapacitású gép nem fog beválni.
Kis -és nagyteljesítményű vágógépek
Egy cégnél fontos az igényesség. Ha Ön az ügyfeleinek gyorsan, ollóval levágott lapokat ad, az nem kelt professzionális benyomást. Ellenben egy vágógéppel gyorsan és precízen el tud vágni egy lapot. Akár otthonra, akár egy nagyobb irodába szeretne vágógépet vásárolni, nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.
Telefonok és hangrögzítők
A zökkenőmentes kommunikáció érdekében vásároljon irodájában vezetékes, vagy vezeték nélküli telefont! Áruházunkból olcsón, raktárról beszerezhetők a remek minőségű telefonok.
Vannak olyan megbeszélések amikor szükséges hanganyag készítése. Webáruházunkból magas színvonalú hangrögzítő rendelhető, akár kiegészítőkkel is.
Laminálógépek és lamináló kiegészítők
A laminálás megvédi a fontos dokumentumokat a külső ingerektől, így nem kell félnie, hogy egy fontos irat esetleg kávés lesz, vagy nedvesség hatására megrongálódik.
Spirálozók
Tegye egyszerűbbé a megbeszéléseket azzal, hogy a fontos adatokat összefűzi a spirálozó gép segítségével, így biztosíthatja, hogy a fontos információk nem vesznek el! A gép mellé spirálokat és egyéb kiegészítőket is tud vásárolni webáruházunkból.