Kategóriák
  TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Naptárház katalógus

  Irodatechnika

  Fő kategória >Irodatechnika  Iroda technika
  Bár rengetegféle cég működik, vannak dolgok, amely minden vállalkozásnál jelen vannak. Ilyen például a papírmunka. Az iratozáshoz pedig szükség van bizonyos eszközökre. Ezek mind megrendelhetők webáruházunkban, az iroda technika kategória alatt. Íme pár termék leírása, amely az iroda technika kategóriába tartozik:
  Iratmegsemmisítő
  Az iratmegsemmisítő nem csak az irodában, hanem akár otthon is jó szolgálatot tehet Önnek. A vásárláskor érdemes átgondolnia, hol fogja használni a készüléket, egy időben hány lap megsemmisítésére kerül majd sor. Fontos tényező még a működési ciklus. Az iratmegsemmisítő gépnek ugyanis bizonyos időközönként szüksége van némi időre, hogy le tudjon hűlni. Épp ezért egy közepes, vagy nagyobb irodában egy otthoni, kisebb kapacitású gép nem fog beválni.
  Kis -és nagyteljesítményű vágógépek
  Egy cégnél fontos az igényesség. Ha Ön az ügyfeleinek gyorsan, ollóval levágott lapokat ad, az nem kelt professzionális benyomást. Ellenben egy vágógéppel gyorsan és precízen el tud vágni egy lapot. Akár otthonra, akár egy nagyobb irodába szeretne vágógépet vásárolni, nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.
  Telefonok és hangrögzítők
  A zökkenőmentes kommunikáció érdekében vásároljon irodájában vezetékes, vagy vezeték nélküli telefont! Áruházunkból olcsón, raktárról beszerezhetők a remek minőségű telefonok.
  Vannak olyan megbeszélések amikor szükséges hanganyag készítése. Webáruházunkból magas színvonalú hangrögzítő rendelhető, akár kiegészítőkkel is.
  Laminálógépek és lamináló kiegészítők
  A laminálás megvédi a fontos dokumentumokat a külső ingerektől, így nem kell félnie, hogy egy fontos irat esetleg kávés lesz, vagy nedvesség hatására megrongálódik.
  Spirálozók
  Tegye egyszerűbbé a megbeszéléseket azzal, hogy a fontos adatokat összefűzi a spirálozó gép segítségével, így biztosíthatja, hogy a fontos információk nem vesznek el! A gép mellé spirálokat és egyéb kiegészítőket is tud vásárolni webáruházunkból.

  Webáruház készítés