Szűrés

Ár
2 171,11 Ft - 32 542,99 Ft
Készlet
Gyártó
Gyártói Cikkszám

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Nyomtatványok

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy szigorú számadású nyomtatványokat csak személyes átvétellel értékesítünk.
Nyugtatömböt, számlalapot, készpénz- és átutalási számlatömböt kizárólag név, pontos cím és adószám HITELES okmányokkal igazolt bemutatása esetén adunk el Önnek.
Ezért személyes átvételhez hozza magával a céges papírokat és az adóazonosító kártyát, igazolványt.

Amennyiben a rendelése (akár több tételből áll) tartalmaz szigorú számadású nyomtatványt és kiszállítással kéri, ebben az esetben törölni fogjuk azt a tételt.

Nyomtatványok
Ha Önnek vállalkozása van, vagy cégnél dolgozik, biztosan tudja, hogy vannak olyan dolgok, amely nélkül lehetetlen a céges élet. Pontosan ilyenek a nyomtatványok, amelyek nélkül egyetlen vállalat sem tud létezni.
Bár a Syzoland Kft.-nek (más néven Online Papírboltnak) rengetegféle terméke van, kezdetben nyomtatvány, illetve papír és írószer értékesítéssel foglalkozott.
Webáruházunkban mindenféle, ellenőrzött minőségű nyomtatványtípus kapható, hogy Ön mindent beszerezhessen amire a cégének szüksége lehet. Az Online Papírbolt webshop kínálatában kapható többek közt számla és nyugtatömb, kiadási és bevételi pénztárbizonylat, szállítólevél, átutalási megbízás, egészségügyi kiskönyv és még sok más.
Szigorú számadású formanyomtatványok is kaphatók az Online Papírboltnál, ám ezeknek az átvétele kizárólag személyesen történhet és csak már a cégadatokkal kitöltve nyújtjuk át a vevőnek! Az átvételhez hozza magával székhelyünkhöz a vállalata iratait, adóazonosító kártyáját és igazolványát.
További részletekért olvassa el az onlinepapirbolt.hu erre vonatkozó írásait. A honlapon nem csupán a nyomtatványokról tájékozódhat, hanem további termékeinkről, amik szintén hasznosak lehetnek Önnek és vállalkozásának.