Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Bélyegzők és tartozékai

Az irodai életben bizony jó pár olyan eszköz van, aminek a használata kötelező a munkavégzés során. Amikor például egy hivatalos iratot, például szerződést vagy levelet kell elkészíteni, akkor a dokumentum aljáról nem hiányozhat a cég nevét, székhelyét, adószámát tartalmazó pecsét. Adott esetben ugyan van rá lehetőség, hogy kézzel írja le ezeket az adatokat a papírra, de ha az irodai bélyegzőket használja, akkor nagyban megkönnyítheti a munkáját. A bélyegzőket elég egy határozott mozdulattal rányomni a papírra, és máris meg van oldva a feladat. Ugyanez a helyzet akkor is, amikor nem a vállalkozás adatait kell rávarázsolni a dokumentumra, hanem az aktuális dátumot. Ilyenkor remek szolgálatot tesznek a dátumbélyegzők, melyeknek a használata ugyanolyan gyors és kényelmes. Ez esetben be kell állítani az aznapi dátumot a számok kiválasztásával, majd pedig erősen rá kell nyomni a felületre, hogy jól látható legyen. Legyen szó irodai bélyegzőről vagy dátumbélyegzőről, minden esetben kéznél kell lennie a tintának. Idővel ugyanis mindig ezek az eszközök mindig kifogynak a festékanyagból, azt pedig azonnal pótolni kell, hogy ismét lehessen pecsételni. A bélyegzőfestékból érdemes többet venni, hogy amikor szükség van a tintapárnák feltöltésére, akkor kéznél legyenek, és ne akkor kelljen boltról boltra járni. Bármilyen bélyegzőre is legyen szüksége, az Onlinepapírbolt webáruházban gyorsan és kényelmesen beszerezheti. Nálunk még a sorszámbélyegzőket, a motivációs bélyegzőket és a bélyegző tokokat is megtalálja. 

bélyegző
Az irodában dolgozó alkalmazottaknak sok mindenre kell odafigyelniük, rengeteg dolgot kell leírniuk, kitölteniük. Ha bármit elrontanak, , időt - és ezzel pénzt veszítenek. A bélyegző, mindamellett, hogy a vállalatot képviseli, az ilyen hibák kikerülésében is nagy segítségére lehet az Ön cégének.
Emellett a pecsét hosszútávon sok időt megspórolhat Önnek, hiszen nem kell lekörmölni vállalkozása adatait. Ráadásul sok dokumentum hiteles kötelező is. A bélyegzőnek többféle változata kapható, ezek nem csak funkcióban, hanem küllemében, méretében is eltérhetnek egymástól.
Céhes bélyegző
A legáltalánosabb pecsét a céges bélyeg, ami jellemzően 4-5 soros. Ezzel már egy nyomással feltűntetheti a vállalkozása legfontosabb adatait. Ezen belül is rengetegféle külsejű bélyegző közül válogathat, különösen, ha műanyag kivitelről van szó.
Dátumbélyeg
A dátumbélyegző különösen a könyvtárak esetében lehet hasznos, amikor megadják a könyv lejárati dátumát.
Sorszámpecsét
A sorszámbélyegzők a hivatalos iratok iktatásánál, archiválásánál tesznek nagy szolgálatot.
Nem mindegy, hogy milyen színben rendeli meg a bélyegzőt. A legtöbben fekete színűt vásárolnak, pedig ez sok esetben nem a legszerencsésebb alternatíva. Amikor egy hiteles okiratot hitelesítenek, egy színes pecsét sokkal ideálisabb választás lehet.
Az Online Papírbolt webáruház mindenféle színű, méretű pecsétet árusít. A hozzájuk tartozó bélyegzőtokok szintén megrendelhetők. Akár iroda, akár iskolaszerre van szüksége, ez a webáruház biztosan nem hagyja Önt cserben széles választékával és alacsony áraival.