TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás

  Bélyegzők és tartozékai

  Fő kategória >Bélyegzők és tartozékai  bélyegző
  Az irodában dolgozó alkalmazottaknak sok mindenre kell odafigyelniük, rengeteg dolgot kell leírniuk, kitölteniük. Ha bármit elrontanak, , időt - és ezzel pénzt veszítenek. A bélyegző, mindamellett, hogy a vállalatot képviseli, az ilyen hibák kikerülésében is nagy segítségére lehet az Ön cégének.
  Emellett a pecsét hosszútávon sok időt megspórolhat Önnek, hiszen nem kell lekörmölni vállalkozása adatait. Ráadásul sok dokumentum hiteles kötelező is. A bélyegzőnek többféle változata kapható, ezek nem csak funkcióban, hanem küllemében, méretében is eltérhetnek egymástól.
  Céhes bélyegző
  A legáltalánosabb pecsét a céges bélyeg, ami jellemzően 4-5 soros. Ezzel már egy nyomással feltűntetheti a vállalkozása legfontosabb adatait. Ezen belül is rengetegféle külsejű bélyegző közül válogathat, különösen, ha műanyag kivitelről van szó.
  Dátumbélyeg
  A dátumbélyegző különösen a könyvtárak esetében lehet hasznos, amikor megadják a könyv lejárati dátumát.
  Sorszámpecsét
  A sorszámbélyegzők a hivatalos iratok iktatásánál, archiválásánál tesznek nagy szolgálatot.
  Nem mindegy, hogy milyen színben rendeli meg a bélyegzőt. A legtöbben fekete színűt vásárolnak, pedig ez sok esetben nem a legszerencsésebb alternatíva. Amikor egy hiteles okiratot hitelesítenek, egy színes pecsét sokkal ideálisabb választás lehet.
  Az Online Papírbolt webáruház mindenféle színű, méretű pecsétet árusít. A hozzájuk tartozó bélyegzőtokok szintén megrendelhetők. Akár iroda, akár iskolaszerre van szüksége, ez a webáruház biztosan nem hagyja Önt cserben széles választékával és alacsony áraival.