Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Borítékok, tasakok

A mindennapok során gyakran előfordulhat, hogy kisebb méretű csomagot kell feladnia, például, amikor rendel valamit az internetről, ami valamilyen oknál fogva nem megfelelő, és visszaküldi a boltba. Legyen szó írószerről, ékszerről, CD-ről, pendrive-ról vagy egyéb apróbb tárgyról, minden esetben fontos, hogy gondosan becsomagolja őket, hogy sérülésmentesen érjenek célba. Ez esetben a hagyományos kialakítású, egy réteg papírból álló borítékokba nem tud pakolni, mert azok kialakításuknál fogva nem nyújtanak megfelelő védelmet a belehelyezett tárgyaknak. Persze ezeregy más oka merülhet fel arra, hogy borítékokat, tasakokat használjon a mindennapokban. Meglehet, hogy levelet, iratot, számlát, nyomtatványt, füzetet, vékonyabb könyvet szeretne elküldeni valahova, ami szintén nem történhet anélkül, hogy azokat bele tudná tenni valamibe. Webáruházunkban a borítékok, tasakok széles kínálatát találja, így könnyen kiválaszthatja azokat a változatokat, melyek megfelelnek az egyéni igényeinek. A légpárnás tasakok remek választásnak bizonyulnak, amennyiben extra védelemmel szeretné ellátni a postán feladott tárgyakat. Ha csak levelet vagy valamilyen dokumentumot szeretne elküldeni, akkor az öntapadós borítékok, a szilikonos borítékok és az enyvezett borítékok is megfelelhetnek a célra. A kraft és gascofil borítékok is készleten vannak, amik talpas borítékként is ismertek. Nézzen körül a kínálatunkban, és válogasson kedvére a különböző kialakítású borítékok, tasakok között, melyeket kedvező árakon tud megvásárolni nálunk.  

Légpárnás tasakok
Ha Ön is szokott csomagokat feladni, biztos tudja, hogy nem mindegy, miben küldi a fontos dolgokat. A hagyományos borítékok egyszerű papírból készülnek. Olcsók, egyszerűek – épp ezért nem mindig nyújtanak védelmet, amely egy fontosabb csomag esetében nem szerencsés. A fontos iratok elszakadhatnak, a törékenyek összetörhetnek. Ellenben egy légpárnás tasak biztos védelmet nyújthat az Ön által feladott csomagot.
A légpárnás tasak mindenféle méretben kapható, gazdaságosan és egyszerűen megrendelhető innen, a Syzoland Kft. –től.
A hagyományos boríték csupán egy réteg papírból áll, így ha Ön egy ékszert, valamilyen kisebb elektronikai kelléket, CD-t vagy pendrive-ot szeretne feladni a postán az hatalmas hazárdjáték – vagy sikerül épségben megérkeznie a csomagnak, vagy nem. Ezzel szemben a légpárnás tasakban vastag buborékfóliát helyeztek el, ezzel garantálva a küldemény védelmét.
A légpárnás tasakok mellett még mindenféle irodai kelléket tud beszerezni a vállalkozása számára, többek közt műanyag tasakokat, fénymásolópapírokat, kisgépeket is. Rendelje meg még ma a tasakokat! Mindössze pár kattintás és 1-2 nap szállítási idő és már Öné lehetnek a kiváló minőségű irodaszerek!

borítékok, tasakok
Egy cég alapfelszereltségébe beletartoznak a borítékok és tasakok, hiszen ezek nélkülözhetetlenek, ha Ön egy dokumentumot, iratot szeretne elküldeni valakinek.
Borítékok
A hagyományos és az egyéb típusú borítékoknál is vannak különféle méretek, hogy könnyebb legyen a küldemény postára adása.
A boríték címzés nyomtatva, illetve címkékkel is stílusosan kivitelezhető, ez is professzionális külsőt kölcsönözhet egy céges küldeménynek.
A legáltalánosabb boríték típusok az öntapadós, szilikonos, ablakos, környezetbarát, légpárnás (ez egy rendkívül biztonságos boríték fajta törékeny, illetve értékes küldemények számára), CD tasak és a gascofil.
A leggyakrabban vásárolt borítékméretek a LA/4 C6/C5.
A Syzoland Kft, vagy Online Papírboltból könnyedén, olcsón, de jó minőségben beszerezheti nem csak a borítékokat, hanem más irodaszereket is, mint amilyenek a fénymásolópapírok, nyomtatványok, iratrendezők is. Vásároljon be irodája számára, hiszen jobban megéri, ha egyszerre veszi meg a szükséges kellékeket!
Tasakok
Amikor végbemegy két fél között az adásvétel, vagy egy szolgáltatás, ahhoz sokszor garancia, számla is jár. Ezeknek a postázásához kiválóan alkalmasak a tasakok is, amelyeknek, akár csak a borítékoknak, többféle típusa van. A legtöbben sima tasakokat vesznek, ám vannak vállalatok, amelyek előre legyártanak tasakokat, ezzel még profibb külsőt adva ezzel a küldeményeknek. A redős-talpas tasakok szilikonos kivitelben többféle méretben megvásárolhatóak webáruházunkban.