TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás

  Borítékok, tasakok

  Fő kategória >Borítékok, tasakok  Légpárnás tasakok
  Ha Ön is szokott csomagokat feladni, biztos tudja, hogy nem mindegy, miben küldi a fontos dolgokat. A hagyományos borítékok egyszerű papírból készülnek. Olcsók, egyszerűek – épp ezért nem mindig nyújtanak védelmet, amely egy fontosabb csomag esetében nem szerencsés. A fontos iratok elszakadhatnak, a törékenyek összetörhetnek. Ellenben egy légpárnás tasak biztos védelmet nyújthat az Ön által feladott csomagot.
  A légpárnás tasak mindenféle méretben kapható, gazdaságosan és egyszerűen megrendelhető innen, a Syzoland Kft. –től.
  A hagyományos boríték csupán egy réteg papírból áll, így ha Ön egy ékszert, valamilyen kisebb elektronikai kelléket, CD-t vagy pendrive-ot szeretne feladni a postán az hatalmas hazárdjáték – vagy sikerül épségben megérkeznie a csomagnak, vagy nem. Ezzel szemben a légpárnás tasakban vastag buborékfóliát helyeztek el, ezzel garantálva a küldemény védelmét.
  A légpárnás tasakok mellett még mindenféle irodai kelléket tud beszerezni a vállalkozása számára, többek közt műanyag tasakokat, fénymásolópapírokat, kisgépeket is. Rendelje meg még ma a tasakokat! Mindössze pár kattintás és 1-2 nap szállítási idő és már Öné lehetnek a kiváló minőségű irodaszerek!

  borítékok, tasakok
  Egy cég alapfelszereltségébe beletartoznak a borítékok és tasakok, hiszen ezek nélkülözhetetlenek, ha Ön egy dokumentumot, iratot szeretne elküldeni valakinek.
  Borítékok
  A hagyományos és az egyéb típusú borítékoknál is vannak különféle méretek, hogy könnyebb legyen a küldemény postára adása.
  A boríték címzés nyomtatva, illetve címkékkel is stílusosan kivitelezhető, ez is professzionális külsőt kölcsönözhet egy céges küldeménynek.
  A legáltalánosabb boríték típusok az öntapadós, szilikonos, ablakos, környezetbarát, légpárnás (ez egy rendkívül biztonságos boríték fajta törékeny, illetve értékes küldemények számára), CD tasak és a gascofil.
  A leggyakrabban vásárolt borítékméretek a LA/4 C6/C5.
  A Syzoland Kft, vagy Online Papírboltból könnyedén, olcsón, de jó minőségben beszerezheti nem csak a borítékokat, hanem más irodaszereket is, mint amilyenek a fénymásolópapírok, nyomtatványok, iratrendezők is. Vásároljon be irodája számára, hiszen jobban megéri, ha egyszerre veszi meg a szükséges kellékeket!
  Tasakok
  Amikor végbemegy két fél között az adásvétel, vagy egy szolgáltatás, ahhoz sokszor garancia, számla is jár. Ezeknek a postázásához kiválóan alkalmasak a tasakok is, amelyeknek, akár csak a borítékoknak, többféle típusa van. A legtöbben sima tasakokat vesznek, ám vannak vállalatok, amelyek előre legyártanak tasakokat, ezzel még profibb külsőt adva ezzel a küldeményeknek. A redős-talpas tasakok szilikonos kivitelben többféle méretben megvásárolhatóak webáruházunkban.