Kedves Partnerünk!

Áruházunk SZABADSÁG miatt ( júl. 23 - aug. 5 ig ) zárva tart! Kérjük, hogy megrendelését augusztus 5.-e utánra időzítse, NYITÁS és rendelések fogadása augusztus 6.-a !
Ha mindenképp szeretné leadni a rendelését azt a partner oldalunkon megteheti, valamint üzletünk nyitva van ezen időszak alatt is!


Partner oldal: https://www.irodaszerbolt.hu

Szabadság alatt csak SZEMÉLYES átvételre van lehetőség!Üdvözlettel,
Online Papírbolt
+36 70 319 9282

Üzlet telefonszáma:
+36 1 291 1193


Köszönjük megértését.

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Naptárak

NAP-TÁR-HÁZ 2021 Katalógus itt elérhető 

Tovább

A mindennapokban mindig időhöz vagyunk kötve. Ez azt jelenti, hogy nem csak a karóránkat, falióránkat kell serényen figyelni, hanem a naptárainkat is, hogy ne felejtsük el a fontos programokat, eseményeket, találkozókat, amikre hivatalosak vagyunk. A naptárak többféle kivitelben kaphatók, így az egyéni igényei figyelembevételével dönthet arról, hogy melyik változatot szerezze be. Ott vannak például az asztali naptárak, amiket a számítógép mellé tehet, és jelölheti benne a fontos dátumokat. Ha sokat utazik, és jóformán állandóan két úti cél között ingázik, akkor remek szolgálatot tehet egy megfelelő méretű zsebnaptár is, de ha az agendák közül választ, akkor is jól jár. Az agendák olyan tervező füzetek, amik napi, heti és havi beosztással segítik a napirendek tervezését, programok szervezését. A méretükből kifolyólag kényelmesen belehelyezheti őket a zsebébe, táskájába, laptoptartójába, és bárhova magával viheti. Mivel az egészen kicsi, B6-os méretű agendák is megvásárolhatók, így egyszerre akár többet is magánál tarthat. Zsebnaptárt a gyerekek is szívesen használnak, hiszen bárhol is vannak - otthon vagy az iskolában - bele tudják írni a fontos dolgokat. A kézi naptárak, agendák mellett a falinaptárak is jó szolgálatot tesznek, hiszen azok extra méretben mutatják a hét napjait. Ha látni szeretné, hogy milyen nap is van, akkor nem kell közelről böngésznie az asztali naptárakat, nem kell előkeresnie a táskájából, fiókjából a zsebnaptárát, elég, ha egy pillantást vet a falinaptárára. 

Tovább