TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás

  Javítás, ragasztás

  Fő kategória >Javítás, ragasztás  Ha egy jó megoldás kell
  A különböző típusú ragasztók és hibajavítók megannyi problémára megoldást nyújtanak. Ezek az eszközök szinte minden szituációban megállják a helyüket, kivétel nélkül orvosolnak minden felmerülő problémát.
  Tegyük fel…
  Hogy az esküvő előtti pillanatban szétesik a dekoráció
  A gondosan összeállított lampionok, a hajtogatott szívek és falra rögzített képek leesnek a helyükről. A problémát azonnal meg kell oldani, hiszen hamarosan megérkezik az ifjú pár, akik kíváncsian várják a gondosan összeállított dekorációt. Ilyenkor jó, ha a ragasztók széles választéka áll rendelkezésre, hiszen így pillanatok alatt helyreállíthatunk mindent, és az ünneplés zavartalunk folytatódhat tovább.
  Hogy a születésnapra saját készítésű meglepetés készül
  Nincs is szebb ajándék, mint a személyre szabott, saját kezűleg készített meglepetés. Ha jól ismerjük az ünnepeltet, akkor egyszerűen kitalálhatunk egy remek ötletet, amit garantáltan kitörő örömmel fogad majd. Ennek elkészítéséhez pedig valószínűleg legalább egy, de inkább több típusú ragasztóra is szükségünk lehet. Érdemes előre beszerezni a stift-, kenőfejes- vagy speciális ragasztót, hogy minden szilárdan a helyére kerülhessen.
  Hogy elrontjuk a nyomtatvány kitöltését
  Sokszor előfordul sajnos, hogy sietve kell kitölteni fontos papírokat. Ezért könnyen leszünk figyelmetlenek, és egy röpke pillanat alatt ejtünk hibát. Ez komoly gondot is jelenthet, hiszen ilyenkor újra kell kezdeni elölről a kitöltést. Azonban ha van nálunk hibajavító, akkor aggodalomra semmi ok, a hibát egy „tollvonással” helyrehozhatjuk.
  Hogy rosszul írunk be a naptárunkba egy fontos bejegyzést
  Vannak, nem is olyan kevesen, akik az időbeosztásuk összehangolásához papír alapú naptárat használnak. Ezt kedvük szerint dekorálják, hogy így még egyedibbé és személyre szabottabbá tegyék. A gondosan megtervezett összhangot pedig nagyon nem szeretnék elrontani, ezért igyekeznek a lehető legkevesebb hibát ejteni a papírlapokon. Kevésbé kell azonban aggódni, ha a határidőnapló mellett hibajavítót is tartunk, amivel bármilyen elírást könnyen orvosolhatunk.