TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Iskolakezdés 2019

Házhozszállítás

Kövessen minket

pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

Javítás, ragasztás

Fő kategória >Javítás, ragasztásHa egy jó megoldás kell
A különböző típusú ragasztók és hibajavítók megannyi problémára megoldást nyújtanak. Ezek az eszközök szinte minden szituációban megállják a helyüket, kivétel nélkül orvosolnak minden felmerülő problémát.
Tegyük fel…
Hogy az esküvő előtti pillanatban szétesik a dekoráció
A gondosan összeállított lampionok, a hajtogatott szívek és falra rögzített képek leesnek a helyükről. A problémát azonnal meg kell oldani, hiszen hamarosan megérkezik az ifjú pár, akik kíváncsian várják a gondosan összeállított dekorációt. Ilyenkor jó, ha a ragasztók széles választéka áll rendelkezésre, hiszen így pillanatok alatt helyreállíthatunk mindent, és az ünneplés zavartalunk folytatódhat tovább.
Hogy a születésnapra saját készítésű meglepetés készül
Nincs is szebb ajándék, mint a személyre szabott, saját kezűleg készített meglepetés. Ha jól ismerjük az ünnepeltet, akkor egyszerűen kitalálhatunk egy remek ötletet, amit garantáltan kitörő örömmel fogad majd. Ennek elkészítéséhez pedig valószínűleg legalább egy, de inkább több típusú ragasztóra is szükségünk lehet. Érdemes előre beszerezni a stift-, kenőfejes- vagy speciális ragasztót, hogy minden szilárdan a helyére kerülhessen.
Hogy elrontjuk a nyomtatvány kitöltését
Sokszor előfordul sajnos, hogy sietve kell kitölteni fontos papírokat. Ezért könnyen leszünk figyelmetlenek, és egy röpke pillanat alatt ejtünk hibát. Ez komoly gondot is jelenthet, hiszen ilyenkor újra kell kezdeni elölről a kitöltést. Azonban ha van nálunk hibajavító, akkor aggodalomra semmi ok, a hibát egy „tollvonással” helyrehozhatjuk.
Hogy rosszul írunk be a naptárunkba egy fontos bejegyzést
Vannak, nem is olyan kevesen, akik az időbeosztásuk összehangolásához papír alapú naptárat használnak. Ezt kedvük szerint dekorálják, hogy így még egyedibbé és személyre szabottabbá tegyék. A gondosan megtervezett összhangot pedig nagyon nem szeretnék elrontani, ezért igyekeznek a lehető legkevesebb hibát ejteni a papírlapokon. Kevésbé kell azonban aggódni, ha a határidőnapló mellett hibajavítót is tartunk, amivel bármilyen elírást könnyen orvosolhatunk.

Webáruház készítés