Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Javítás, ragasztás

Az irodában mindig jó szolgálatot tesz egy apró tárgy, például egy névjegykártyatartó, egy könyökalátét, egy jegyzettömb vagy egy asztali rendező. Ezek sokszor apróságoknak tűnnek, éppen ezért könnyen elfeledkezünk rólunk, amikor viszont szükség van rájuk, akkor nélkülözhetetleneknek bizonyulnak. Az íróasztal csak akkor lehet kellőképpen komfortos, ha minden fontos eszköz, használati tárgy megtalálható rajta. Ilyen például az írószertartó, amibe akár nagy mennyiségű tollat, filcet, ceruzát lehet beletenni. Így biztosan kézre kerülnek a megfelelő írószerek, amikor fel kell írnunk vagy le kell jegyzetelnünk valamit, és nincs idő arra, hogy hosszasan a fiókunkban kutakodjunk egy árva toll után. Az irodai ragasztószalag is egy olyan holmi, amire bár nem minden nap van szükségünk, de van, amikor csak az oldhatja meg a problémánkat, ilyenkor pedig létfontosságú, hogy kéznél legyen. Mi sem bosszantóbb annál, mint amikor munkaidőben kell a boltokat járnunk, hogy beszerezzük a hiányzó irodai kiegészítőket - tollakat, hibajavítókat, csomagolószalagokat. Amíg vásárolunk, addig dolgozhatnánk is, például levelet adhatnánk fel, megválaszolhatnánk az e-mail üzeneteinket vagy kitölthetnénk néhány hivatalos nyomtatványt. Az Onlinepapírbolt webáruházban minden fontos tárgyat, kiegészítőt beszerezhet, ami az irodai életet gördülékennyé teszi a mindennapokban - jegyzettömböt, konferencia mappákat, jelölőcímkét, könyvtámaszt. Ne habozzon, nézzen körül a kínálatban, és válogasson kedvére a minőségi irodai kiegészítők között! 

Ha egy jó megoldás kell
A különböző típusú ragasztók és hibajavítók megannyi problémára megoldást nyújtanak. Ezek az eszközök szinte minden szituációban megállják a helyüket, kivétel nélkül orvosolnak minden felmerülő problémát.
Tegyük fel…
Hogy az esküvő előtti pillanatban szétesik a dekoráció
A gondosan összeállított lampionok, a hajtogatott szívek és falra rögzített képek leesnek a helyükről. A problémát azonnal meg kell oldani, hiszen hamarosan megérkezik az ifjú pár, akik kíváncsian várják a gondosan összeállított dekorációt. Ilyenkor jó, ha a ragasztók széles választéka áll rendelkezésre, hiszen így pillanatok alatt helyreállíthatunk mindent, és az ünneplés zavartalunk folytatódhat tovább.
Hogy a születésnapra saját készítésű meglepetés készül
Nincs is szebb ajándék, mint a személyre szabott, saját kezűleg készített meglepetés. Ha jól ismerjük az ünnepeltet, akkor egyszerűen kitalálhatunk egy remek ötletet, amit garantáltan kitörő örömmel fogad majd. Ennek elkészítéséhez pedig valószínűleg legalább egy, de inkább több típusú ragasztóra is szükségünk lehet. Érdemes előre beszerezni a stift-, kenőfejes- vagy speciális ragasztót, hogy minden szilárdan a helyére kerülhessen.
Hogy elrontjuk a nyomtatvány kitöltését
Sokszor előfordul sajnos, hogy sietve kell kitölteni fontos papírokat. Ezért könnyen leszünk figyelmetlenek, és egy röpke pillanat alatt ejtünk hibát. Ez komoly gondot is jelenthet, hiszen ilyenkor újra kell kezdeni elölről a kitöltést. Azonban ha van nálunk hibajavító, akkor aggodalomra semmi ok, a hibát egy „tollvonással” helyrehozhatjuk.
Hogy rosszul írunk be a naptárunkba egy fontos bejegyzést
Vannak, nem is olyan kevesen, akik az időbeosztásuk összehangolásához papír alapú naptárat használnak. Ezt kedvük szerint dekorálják, hogy így még egyedibbé és személyre szabottabbá tegyék. A gondosan megtervezett összhangot pedig nagyon nem szeretnék elrontani, ezért igyekeznek a lehető legkevesebb hibát ejteni a papírlapokon. Kevésbé kell azonban aggódni, ha a határidőnapló mellett hibajavítót is tartunk, amivel bármilyen elírást könnyen orvosolhatunk.