Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Blogolunk - hírek, érdekességek, cikkek

Higiéniai termékek

2020.10.21 12:59
Higiéniai termékek

Higiéniai termékek az egészséges környezet szolgálatában

Higiéniai termékekhez kattintson ide! 

A higiénia minden korábbinál fontosabb helyet tölt be napjainkban. A legtöbben igyekeznek olyan környezetet teremteni, melyben a baktériumoknak és a vírusoknak esélyük sincsen. Ez nem csak a higiénikus környezet érdekében fontos, hanem az egészségmegőrzés apropóján is. Legyen szó akár a lakásról, akár az irodai színtérről, a megfelelő fertőtlenítő szerek nélkülözhetetlenek ebben a folyamatban. Lássuk, mit tehetünk az egészséges környezet megteremtésének érdekében!

 

Takarítás gyakrabban a szokottnál

 

Az általános takarítás és az ahhoz felhasznált fertőtlenítő szerek nélkülözhetetlennek bizonyulnak. Legyen szó felmosásról, a konyhai felületek higiéniájának biztosításáról, vagy szaniterekről, számos betegség és fertőzés megelőzhető azzal, ha nem hanyagoljuk el e teendőket. Nem elég csupán hetente egyszer elvégezni a takarítási, fertőtlenítési feladatokat. Erre mind otthonunkban, mind a közösségi terekben kiemelten ajánlott figyelni.

 

Fókuszban a közösen használt helyiségek

 

A fertőtlenítő szerek alkalmazása különösen fontos az olyan helyiségekben, melyeket több ember is használ. Irodai körülmények között a konyha, a toalett vagy az esetlegesen jelen levő zuhanyzó tipikusan ilyennek bizonyul. Míg korábban sokan csak a vízkőoldásra helyezték a hangsúlyt, addig napjainkban a mikrobák maximális eltávolítása is elmaradhatatlan. Fontos, hogy megbízható készítményeket használjunk, amelyek kifejezetten a vírusokkal és a baktériumokkal veszik fel a küzdelmet. A felületfertőtlenítés során a spray kivitelű termékek igen hasznos választásnak bizonyulnak.

 

Higiéniai termékek kézmosáshoz

 

Talán soha nem esett annyi szó a helyes kézmosásról, mint manapság. A folyamat elsajátítása minden korosztály számára rendkívül fontos. A kézfertőtlenítő higiéniai termékek nem hiányozhatnak otthonról sem. Hazaérkezvén az első legyen a kézmosás, melyet a megfelelő fertőtlenítő hatóanyagokkal végezve, minimalizálható a fertőzések otthonunkba való behurcolása. Erre egyébként az irodaházakban, tárgyalók esetén is célszerű hangsúlyt helyezni. Ma már számos olyan márka is jelen van a higiéniai termékek piacán, melyek víz használata nélkül is ellátják fertőtlenítő feladatukat.