Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Írószerek

Az írószer nélkülözhetetlen eleme a mindennapoknak. Bár egyre inkább teret nyernek maguknak a digitális lehetőségek, ami azt eredményezi, hogy már online írjuk a naptárainkat, jegyzeteinket, bevásárló listáinkat, de bármikor szükségünk lehet arra, hogy a kezünkbe vegyünk egy tollat, ceruzát vagy filcet, és írott kézzel kanyarítsuk le a betűket. Ez esetben pedig fontos, hogy az írószerek jól fogjanak, a tollak ne folyjanak és szép írást eredményezzenek a papíron. Ezek nem tűnnek nagy kívánságoknak, a valóságban azonban csomószor előfordul, hogy valamilyen oknál fogva használhatatlanok az eszközök. Ilyenkor persze lelkesen keresgélhetünk a fiókokban, a gyerek tolltartójában vagy egyéb eldugott helyeken a lakásban, hogy végre le tudjuk körmölni, amit szeretnénk. Az írószerek gyorsan fogyó termékek, szinte soha nincs belőlük elég. Ha a lurkó zsebre vágja, hogy magával vigye az iskolába, akkor hűlt helye marad, és nem lesz mivel írni. Ugyanez a helyzet akkor is, ha valaki kölcsönkéri egy rövid időre, utána pedig elfelejti visszaadni. Az írószerek tehát olyan eszközök, amiket folyamatosan újra kell vásárolnia, ha nem szeretne kifogyni belőlük. Az írószer webáruházban kedvére válogathat a különböző színű és kialakítású tollak, ceruzák, filcek között. Ha jól választ, akkor nem csak hétköznapi írószerek birtokába jut, hanem olyan eszközök tulajdonosává válik, amiknek a használata hosszú időn keresztül örömére szolgál. Nálunk az írószer kiegészítőket - üveges tintákat, marker utántöltőket, ceruzahegyezőket - is megtalálja.

A lehetőségek tárháza - az írószer
Kicsiknek és nagyoknak, irodai dolgozóknak és tanároknak, nőknek és férfiaknak, anyukáknak és apukáknak – mindenkinek szüksége van írószerre. Az igények sokat változnak az évek múlásával, még jó, hogy kedvünkre válogathatunk a rengeteg típus közül.
Hiszen így mindenki könnyedén rátalálhat a kedvencére
Az alkotni vágyók
Vannak, ráadásul nem is kevesen, akik szabad idejükben szívesen alkotnak. Akadnak, akik elvonulnak egy parkba vagy az erdőbe és lefestik az eléjük táruló látványt. De van, aki otthon marad, és inspiráló aláfestő zenére engedi szabadjára a ceruzát tartó kezét. Ilyenkor kivétel nélkül különleges művek születnek, amelyekhez nélkülözhetetlen a grafit- vagy színes ceruza, az akvarell- vagy olajpasztelkréta készlet.
A színek megszállottjai
Van, aki nem szeret rajzolni, ellenben annál jobban kedveli a színezést és a kreatív energiáit a gyerekeknek vagy felnőtteknek szóló kifestőkönyveken éli ki. Ebben nyújtanak remek segítséget a filctollak és a színesceruzák. Aki azonban kedveli a színeket, de nem színezni, hanem „rajzolni” szeretne, ő bátran válassza a zseléstollakat.
Az egyedi dolgokat kedvelők
Az írószer gyakran nem csak egy szükséges eszköz, hanem egy gondosan megválasztott társ. A design kollekciók között mindenki kedvére válogathat, hiszen ezek között garantáltan rábukkan az egyedi megoldásra. A töltőtollak és golyóstollak népes családjába tartoznak különleges „rokonok”, amik minden egyedi kívánalomnak megfelelnek.
A múltba révedők
A töltőtoll remek választás, ha valaki a régebbi típusú írószereket kedveli, és szeretné elkerülni a modern kor vívmányait. A tintákkal változatos színek érhetőek el, így az íráshoz és a rajzoláshoz egyaránt praktikus lehet egy ilyen eszköz.
Az egyszerűségre törekvők
A golyós- és csőtollak könnyen kezelhető írószerek, egyszerű kialakításúak és megbízható társak. Ha valakinek csupán egy „tollra” van szüksége, akkor bátran válasszon a különböző típusok közül.
A tanulni vágyók
Az első osztálytól kezdve a szakdolgozat leadásáig szükség van a tanuláshoz néhány remek kiegészítőre. A tanulókártyák és oldalmenti széljegyzetek mellett bizony a szövegkiemelők is remek szolgálatot tehetnek. A különböző színek segítenek megjegyezni az olykor érthetetlen szavakat, memorizálni a fontos évszámokat és elrejteni a lényegtelen információkat.
Megannyi típusú ember, megannyi típusú írószer
Szerezze be tőlünk a megfelelő kiegészítőt, hiszen honlapunkon mindent megtalál egy helyen. Írja össze, hogy mire van szüksége és szerezze be őket még ma – egyszerűen, néhány kattintással.