Kategóriák
  TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Naptárház katalógus

  Írószerek

  Fő kategória >Írószerek  A lehetőségek tárháza - az írószer
  Kicsiknek és nagyoknak, irodai dolgozóknak és tanároknak, nőknek és férfiaknak, anyukáknak és apukáknak – mindenkinek szüksége van írószerre. Az igények sokat változnak az évek múlásával, még jó, hogy kedvünkre válogathatunk a rengeteg típus közül.
  Hiszen így mindenki könnyedén rátalálhat a kedvencére
  Az alkotni vágyók
  Vannak, ráadásul nem is kevesen, akik szabad idejükben szívesen alkotnak. Akadnak, akik elvonulnak egy parkba vagy az erdőbe és lefestik az eléjük táruló látványt. De van, aki otthon marad, és inspiráló aláfestő zenére engedi szabadjára a ceruzát tartó kezét. Ilyenkor kivétel nélkül különleges művek születnek, amelyekhez nélkülözhetetlen a grafit- vagy színes ceruza, az akvarell- vagy olajpasztelkréta készlet.
  A színek megszállottjai
  Van, aki nem szeret rajzolni, ellenben annál jobban kedveli a színezést és a kreatív energiáit a gyerekeknek vagy felnőtteknek szóló kifestőkönyveken éli ki. Ebben nyújtanak remek segítséget a filctollak és a színesceruzák. Aki azonban kedveli a színeket, de nem színezni, hanem „rajzolni” szeretne, ő bátran válassza a zseléstollakat.
  Az egyedi dolgokat kedvelők
  Az írószer gyakran nem csak egy szükséges eszköz, hanem egy gondosan megválasztott társ. A design kollekciók között mindenki kedvére válogathat, hiszen ezek között garantáltan rábukkan az egyedi megoldásra. A töltőtollak és golyóstollak népes családjába tartoznak különleges „rokonok”, amik minden egyedi kívánalomnak megfelelnek.
  A múltba révedők
  A töltőtoll remek választás, ha valaki a régebbi típusú írószereket kedveli, és szeretné elkerülni a modern kor vívmányait. A tintákkal változatos színek érhetőek el, így az íráshoz és a rajzoláshoz egyaránt praktikus lehet egy ilyen eszköz.
  Az egyszerűségre törekvők
  A golyós- és csőtollak könnyen kezelhető írószerek, egyszerű kialakításúak és megbízható társak. Ha valakinek csupán egy „tollra” van szüksége, akkor bátran válasszon a különböző típusok közül.
  A tanulni vágyók
  Az első osztálytól kezdve a szakdolgozat leadásáig szükség van a tanuláshoz néhány remek kiegészítőre. A tanulókártyák és oldalmenti széljegyzetek mellett bizony a szövegkiemelők is remek szolgálatot tehetnek. A különböző színek segítenek megjegyezni az olykor érthetetlen szavakat, memorizálni a fontos évszámokat és elrejteni a lényegtelen információkat.
  Megannyi típusú ember, megannyi típusú írószer
  Szerezze be tőlünk a megfelelő kiegészítőt, hiszen honlapunkon mindent megtalál egy helyen. Írja össze, hogy mire van szüksége és szerezze be őket még ma – egyszerűen, néhány kattintással.

  Webáruház készítés