Kedves Partnerünk!

Áruházunk SZABADSÁG miatt ( júl. 23 - aug. 5 ig ) zárva tart! Kérjük, hogy megrendelését augusztus 5.-e utánra időzítse, NYITÁS és rendelések fogadása augusztus 6.-a !
Ha mindenképp szeretné leadni a rendelését azt a partner oldalunkon megteheti, valamint üzletünk nyitva van ezen időszak alatt is!


Partner oldal: https://www.irodaszerbolt.hu

Szabadság alatt csak SZEMÉLYES átvételre van lehetőség!Üdvözlettel,
Online Papírbolt
+36 70 319 9282

Üzlet telefonszáma:
+36 1 291 1193


Köszönjük megértését.

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Ár
2 665,47 Ft - 3 771,90 Ft
Gyártó
Készlet
Gyártói Cikkszám

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

80 g-os környezetbarát A3 irodai papírok

Irodai másolópapír választás alkalmával napjaink vásárlói minden korábbinál szélesebb választékkal találhatják szembe magukat. Felmerül a kérdés, hogy mégis mi alapján tegye le a voksot egyik vagy másik márka mellett. Mind többek számára fontos tényező az, hogy a papír milyen gyártási folyamattal készül, mennyire szennyezi az a környezetet. A környezetbarát fénymásolópapír újrahasznosított anyagból készül, mely jelentős lépés a fenntartható fejlődés érdekében. A környezettudatos megoldások tehát ma már az irodai kiegészítők piacára is beléptek, ennek köszönhetően pedig a nagymennyiségben felhasznált irodai másolópapír kevésbé szennyezi a környezetet. A másolópapír 80g A3-as méretben is elérhető, így ha másolási, nyomtatási igényei ezt a méretet követelnék meg, akkor online néhány kattintással elérhető az. Az A3 másolópapír kiválasztásakor sokak számára fontos a környezettudatosság. Az irodákban napjainkban akár több száz elhasznált másolópapír nagymértékben hozzájárulhat a környezetszennyezéshez. Persze a döntés mindig saját kezünkben van. A manapság mind többet emlegetett téma, és a bolygónk mutatta jelek megkövetelték azt, hogy az irodai papírgyártásban is fókuszba kerüljön a fenntartható fejlődés. A környezetbarát fénymásolópapír ideális választás mindazok részéről, akik e területen is változtatásokat igényelnek, és tennének azért, hogy kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak mindennapi tevékenységükkel. Fedezze fel a webáruházunk kínálta környezetbarát termékeket, melyek többféle méretben és kiszerelésben elérhetőek!

Tovább