Kedves Vásárló!

A megnövekedett rendelések száma és a lassúbb beszerzés, készlethiány elkerülése miatt a mai napra bezártuk áruházunkat.
Erre azért van szükség, hogy naprakész legyen, frissíteni tudjuk áruházunkat és mindig olyan termék legyen fent oldalunkon, ami valóban rendelhető.
Kérjük térjen vissza később.

Megértését köszönjük!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
  TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás

  Fénymásolópapírok

  Főkategória >Fénymásolópapírok  Fénymásoló papír
  A fénymásoló papír az irodák egyik legnélkülözhetetlenebb eszköze, épp ezért kicsit se mellékes, hogy milyen típusút rendel vállalata számára. Azt, hogy az Ön számára melyek az ideális fénymásoló papírok, érdemes alaposan megfontolnia, hiszen több szempontot kell szem előtt tartania.
  Az egyik ilyen szempont az, hogy mire fogják felhasználni a fénymásoló papírt. Ha Ön jobb színvonalú papírt szeretne, érdemes vastagabb fajtát vásárolnia.
  Ajánlott a fényérzékenységre is ügyelni, ugyanis a világos fehér papíron szebben lehet nyomtatni. Ez a designereknek és grafikusoknak lényeges szempont lehet. Amennyiben Ön hétköznapi használatra keres papírt, jó lehet a normális papír is.
  A fénymásolópapír vastagsága és fénye mellett még több jellemző lehet, ilyen a méret. A legáltalánosabb méret az A4-es.
  A fénymásoló papír vásárolható újrahasznosított változatban is, ez valamennyivel szürkésebb színű. A környezetbarát papír magas grammsúlyú változatai remek választások lehetnek digitális nyomtatáshoz, illetve képek nyomtatásához. Ezeket általában irodán belüli használathoz szokták rendelni, mivel szürkés színével kevéssé igényes benyomást kelthet.
  Nézzen körbe az Online Papírbolt webáruház fénymásoló papír kínálatában, találja meg az Ön számára ideális papírt! Vásároljon több terméket, nagyobb mennyiségben, hiszen irodaszerekre mindig szükség lesz, ráadásul magasabb összegű rendelés esetén elengedjük a szállítási díjat! Alacsony árakkal, kiváló minőséggel és gyors szállítási határidővel várjuk Önt!