Kedves Partnerünk!

Áruházunk betegség miatt zárva tart, kérjük látogasson vissza később! A korábbi rendelések kiszállítás alatt vannak!


Üdvözlettel,
Online Papírbolt
+36 70 319 9282

Üzlet telefonszáma:
+36 1 291 1193


Köszönjük megértését.

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Fénymásolópapírok

Fénymásoló papír
A fénymásoló papír az irodák egyik legnélkülözhetetlenebb eszköze, épp ezért kicsit se mellékes, hogy milyen típusút rendel vállalata számára. Azt, hogy az Ön számára melyek az ideális fénymásoló papírok, érdemes alaposan megfontolnia, hiszen több szempontot kell szem előtt tartania.
Az egyik ilyen szempont az, hogy mire fogják felhasználni a fénymásoló papírt. Ha Ön jobb színvonalú papírt szeretne, érdemes vastagabb fajtát vásárolnia.
Ajánlott a fényérzékenységre is ügyelni, ugyanis a világos fehér papíron szebben lehet nyomtatni. Ez a designereknek és grafikusoknak lényeges szempont lehet. Amennyiben Ön hétköznapi használatra keres papírt, jó lehet a normális papír is.
A fénymásolópapír vastagsága és fénye mellett még több jellemző lehet, ilyen a méret. A legáltalánosabb méret az A4-es.
A fénymásoló papír vásárolható újrahasznosított változatban is, ez valamennyivel szürkésebb színű. A környezetbarát papír magas grammsúlyú változatai remek választások lehetnek digitális nyomtatáshoz, illetve képek nyomtatásához. Ezeket általában irodán belüli használathoz szokták rendelni, mivel szürkés színével kevéssé igényes benyomást kelthet.
Nézzen körbe az Online Papírbolt webáruház fénymásoló papír kínálatában, találja meg az Ön számára ideális papírt! Vásároljon több terméket, nagyobb mennyiségben, hiszen irodaszerekre mindig szükség lesz, ráadásul magasabb összegű rendelés esetén elengedjük a szállítási díjat! Alacsony árakkal, kiváló minőséggel és gyors szállítási határidővel várjuk Önt! Honlapunk

Tovább