Kedves Partnerünk!

Áruházunk SZABADSÁG miatt ( júl. 23 - aug. 5 ig ) zárva tart! Kérjük, hogy megrendelését augusztus 5.-e utánra időzítse, NYITÁS és rendelések fogadása augusztus 6.-a !
Ha mindenképp szeretné leadni a rendelését azt a partner oldalunkon megteheti, valamint üzletünk nyitva van ezen időszak alatt is!


Partner oldal: https://www.irodaszerbolt.hu

Szabadság alatt csak SZEMÉLYES átvételre van lehetőség!Üdvözlettel,
Online Papírbolt
+36 70 319 9282

Üzlet telefonszáma:
+36 1 291 1193


Köszönjük megértését.

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Ár
1 332,73 Ft - 1 885,95 Ft
Gyártó
Gyártói Cikkszám

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

80 g-os környezetbarát A4 irodai papírok

Irodai másolópapírt keres, és nem mindegy az Ön számára, hogy milyen minőséget kap a pénzéért? Egyre többen érdeklődnek az olyan márkák iránt, amelyek fontosnak tartják a környezettudatosságot. Az újrahasznosított papírhulladékból előállított A4 másolópapír kiválóan megfelel bármilyen nyomtatóba, így tulajdonképpen ugyanazt kaphatjuk tőle, amit a hagyományos másolópapíroktól. Egy nem elhanyagolható különbség azonban mégis adódik, ez pedig nem más, mint a környezettudatos előállítási mód. Napjainkban minden korábbinál többet hallani a témáról, és a változás kétségtelenül napi szokásaink megváltoztatásával indul el. A másolópapír 80 g A4-es méretben is elérhető webáruházunkban zöld típusban, amellyel sokat tehet ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében. A hasonló megoldások az élet minden területén megjelentek már, nem érdemes pont az irodai munka kapcsán nélkülözni azokat. A fenntartható fejlődésre akkor is érdemes gondolni, ha a naponta akár több száz kinyomtatott oldalról van szó. Sok cég kifejezetten az elektronikus adattárolás híve, de így sem mehetünk el a nyomtatási feladatok mellett. Ehhez kínál webshopunk környezettudatos megoldást, amellyel bolygónkért és a jövő generációért is megteheti a magáét. Ismerje meg segítségünkkel azokat a zöld márkákat, amelyek másolópapír gyártás során is fókuszba helyezik az újrahasznosításban rejlő erőt! A környezetbarát fénymásolópapír elérhető áron, széles választékban megtalálható nálunk, méghozzá az online rendelés kényelmével élve.

Tovább