Kedves Partnerünk!

Áruházunk SZABADSÁG miatt ( júl. 23 - aug. 5 ig ) zárva tart! Kérjük, hogy megrendelését augusztus 5.-e utánra időzítse, NYITÁS és rendelések fogadása augusztus 6.-a !
Ha mindenképp szeretné leadni a rendelését azt a partner oldalunkon megteheti, valamint üzletünk nyitva van ezen időszak alatt is!


Partner oldal: https://www.irodaszerbolt.hu

Szabadság alatt csak SZEMÉLYES átvételre van lehetőség!Üdvözlettel,
Online Papírbolt
+36 70 319 9282

Üzlet telefonszáma:
+36 1 291 1193


Köszönjük megértését.

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Ár
51,93 Ft - 9 186,30 Ft
Gyártó
Készlet
Gyártói Cikkszám

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Iskolai kötött és tűzött füzetek A5

Füzetválasztás előtt áll, de nem tudja, hogy a rendkívül széles választékból melyik lenne az ideális. Elsősorban a méretről érdemes döntenie. Az A4 füzetek mellett sokan keresik az A5 füzet kínálta előnyöket, hiszen ez könnyen elfér a táskában. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem kifejezetten iskolai céllal keresik az A5-ös méretet, hanem jegyzetelés, tervezés kapcsán döntenek mellette. Ezt az is alátámasztja, hogy napjaink kínálatában a tűzött iskolai füzeteken túl kötött változatok is elérhetőek, melyek garantáltan időtálló minőséggel rendelkeznek. Nem csak a minőség az, ami sokaknak számít, hanem az is, mennyire elegáns egy ilyen darab. A kötött A5 füzet megállja a helyét akár egy megbeszélésen, céges programon, előadáson is, amikor a laptop vagy a tablet használata nem bizonyul előnyösnek. Ugyan manapság a digitális adattárolás kerül fókuszba, de ez nem jelenti azt, hogy a füzetek veszítettek volna létjogosultságukból. A Victoria füzet A4-es és A5-ös méretben is elérhető webáruházunkban, ráadásul gazdag szín-és mintaválasztékkal állunk rendelkezésre. A megfelelő minta választásával minden korosztály megtalálhatja a számára ideális darabot az iskolai füzetek között. Ez nem csak a kicsik számára fontos, hanem felnőttként sem mindegy, milyen kötött vagy tűzött füzettel jelenik meg. Legyen szó akár tanulásról, iskolai jelenlétről, jegyzetelésről, akár tervezésről vagy a mindennapi teendők listázásáról, az A5-ös füzetek méretükből adódóan is ideálisnak bizonyulnak. Ismerje meg webáruházunk minden korábbinál szélesebb választékát, és rendeljen elérhető áron!

Tovább