TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás

  Iskolaszerek

  Fő kategória >Iskolaszerek  Egy újabb sikeres nap.
  A gyerek felkel, megreggelizik és elindul az iskolába. Egyszerűnek és könnyűnek tűnik, igaz? Ellentétben a stresszes dolgos hétköznapokkal, amelyek gyakran igen nehezen indulnak. Azonban míg nekünk néhány papír és egy toll elég egy sikeres naphoz, addig a gyerekeknek rengeteg dologra szükségük van ugyanehhez.
  Hogy mégis mikre?
  A készülődés.
  A gyerekeknek már egy nappal korábban készülődniük kell, hiszen reggelente nincs túl sok idő arra, hogy mindent gondosan összepakoljanak. És bizony ha nem látnak neki időben, akkor könnyen otthon maradhatnak fontos dolgok. Ilyenkor tehát a füzetboxba kerülnek az órai füzetek, a tolltartó részletes ellenőrzésen esik át, és a tornazsákot is kitölti a testnevelés óra felszerelése.
  Az indulás.
  Az alapos felkészülésnek köszönhetően a reggel nem telik kapkodással. A kiadós reggeli után csupán az iskolatáskát kell felkapni a vállra, és máris indulhat a nap. Ez a táska a gyerekek mindennapos társa, éppen ezért nagyon fontos, hogy jó elosztású és kényelmes legyen. Ugyanis ez nem egyszer igencsak súlyos, így ha nem ügyelünk a figyelmetlenségünket a gyerekek tartása bánhatja.
  Az órákon.
  Ez egyes tanórákra a füzeten, tolltartón és könyveken túl egyéb kiegészítőkre is szükség lehet. A matekóra nélkülözhetetlen kellékei a vonalzó és a szögmérő, hiszen ezek nélkül csak bajosan tudnák megoldani a geometriai példákat a tanulók. A körzőket szintén nem szabad otthon felejteni, hiszen mind a matek-, mind a rajzórán szükség lehet rá. A rajzlapoknak és rajztábláknak, valamint az ecseteknek szintén a rajzórákon veszik hasznát a gyerekek, ezek tehát szintén nélkülözhetetlen részei a felszerelésnek.
  Mi a titka tehát egy sikeres napnak?
  Ha minden szükséges írószer, füzet és könyv, no meg a kiegészítő eszközök megvannak, akkor minden rendben lesz. A gyermek nem lesz felkészületlen, így figyelni tud az órán, a feladatok elvégzéséhez pedig minden szükséges eszköze meglesz.
  Szerezze be tőlünk a sikeres nap kiegészítőit, hiszen honlapunkon mindent megtalál egy helyen. Írja össze, hogy mire van szüksége és szerezze be őket még ma – egyszerűen, néhány kattintással.