Szűrés
  Gyártói Cikkszám
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  Gyártó
  (6)
  (3)
  (11)
  (3)
  Ár
  174,88 Ft - 3 132,39 Ft
  TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Irodaszerbolt társoldalunk

  irodaszerbolt webáruház

  Irodaszerbolt 

  irodaszer ellátó webáruház

  Könyvborítók

  Főkategória >Iskolaszerek >Könyvborítók

  Sorrend:


  prev
  12
  next

  A könyvborítók divatja
   
  Ahogy közeleg a szeptember, más és más jut eszünkbe. Először is az, hogy vége lesz a nyárnak, hogy számíthatunk őszi záporokra, hogy a munka keményebb lesz, az iskolában pedig új tanév kezdődik.
  És ha már a tanévnél tartunk… mennyi minden kell a gyermeknek az iskolába… Színes ceruzák, grafitok, filcek, festékek, ecsetek, iskolatáska, tolltartó, tornazsák, könyvborítók… a sort pedig még hosszasan sorolhatnánk.
  A kisgyermekek számára a ruhák divatja nem a legfontosabb. Az iskolaszereké viszont annál inkább. Talán Ön választja ki csemetéje napi öltözetét, kiteszi az ágy mellé azt, amit fel kell vennie.
  A gyermekeket nem különösebben érdekli, hogy éppen zöld vagy kék pulcsi van rajtuk, de az igen, hogy melyik mesehős szerepel könyvborítójukon.
  Többféle borító létezik és talán, amely a legfontosabb szempont lehet a választásnál (természetesen a gyermek ízlése mellett), az a strapabírás. Mennyire bírja majd a bevetést? Azt, hogy a gyermek naponta kiveszi táskájából és visszateszi?
  Gondolja csak át, mi minden történhet egy borítóval. Reggel bekerül a táskába, a csemete órán előveszi, az óra végén pedig elteszi táskájába, esetleg beteszi a padjába. Jobb esetben… ugyanis az is könnyen lehet, hogy elöl marad a szünetben és akkor aztán tényleg kalandos szegény borító sorsa.
  Lehet, hogy a gyerekek afölött esznek, hogy véletlenül ráborítják a teát. És milyen jó, hogy ott az a borító, mely könnyedén lepergeti magáról a folyadékot!
  Ha a borító menő mintás, az osztálytársak körbeadják, hogy mindenki megnézhesse. Ahányszor végiglapoz egy könyvet, annyiszor használódik el egy kicsit jobban. Ugyanez a helyzet a borítókkal is. Ügyeljen arra, hogy strapabírót válasszon!
  Nézzen körül kínálatunkban, hogy megtaláljuk az ideális darabokat Ön és gyermeke számára!