Szűrés
  Készlet
  (57)
  (7)
  Gyártói Cikkszám
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  (1)
  Gyártó
  (15)
  (2)
  (23)
  (1)
  (1)
  (6)
  (6)
  (4)
  (6)
  Kategóriák
  TOP termékek
  Termékajánló
  Hírlevél
  Kék katalógus

  Házhozszállítás

  Kövessen minket

  pinterest online papírboltinstagram online papírboltyoutube online papírbolt onlinepapirbolt facebook

  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Irodaszerbolt társoldalunk

  irodaszerbolt webáruház

  Irodaszerbolt 

  irodaszer ellátó webáruház

  Lefűzhető genothermek


  Sorrend:


  Genotherm
  Egy irodában fontos, hogy az iratok rendben legyenek. Ha papírokat kell keresgélni, az bizony sokat hátráltatja az alkalmazottakat – ami miatt a cég pénzt veszít. A genotherm olyan eszköz, amely segít a fontos iratok rendszerezésében. Egyszerűen beleteszi a papírt, majd könnyedén befűzheti az iratrendezőben, így biztosra veheti, hogy nem keverednek el a papírok.
  A geotherm, vagy másképp: a „bugyi” mindenféle verzióban megvásárolható webáruházunkban: mindenféle méretben, színezett, sima, rücskösebb felülettel, lefűzhető vagy másmilyen kivitelben egyaránt. A színes genothermekkel így akár egy irattartón belül is még inkább elkülönítheti a különböző papírokat. A genothermnek köszönhetően nem csak az irodában, de akár otthon is könnyedén rendszerezheti iratait.
  Például időrend szerinti sorrendbe elteheti gyermeke rajzait amit az óvodában vagy iskolában készített Önnek.
  A genotherm mellé az onlinepapirbolt.hu webáruházban többféle iratrendezőt is rendelhet, a teljes rendszerezettség érdekében. Rendelje meg még ma, hogy pár napon belül biztos helyen tudhassa vállalkozása iratait, vagy csemetéi műalkotásait!
  https://onlinepapirbolt.hu/iratrendezo-dossziek-archivalo-dobozok-bugyi-genotherm
  Iratrendező
  Ha Ön irodában dolgozik, vagy cégvezető, biztosan tudja, milyen fontos, hogy a dokumentumoknak, kellékeknek mindig tudja a pontos helyét. Nincs is bosszantóbb annál, amikor arra megy el az idő, hogy egy hiányzó papírdarabot keresgél.
  Az iratrendező pontosan az ilyen kellemetlenségeket hivatott megelőzni. Önnek csak annyi a dolga, hogy a geothermekbe behelyezi a számlákat, garancialapokat, leveleket, vagy egyéb dokumentumokat, majd azt befüggeszti az iratrendező mappába.
  Önnek csak néhány kattintást kell tennie és 1-2 nap múlva már el is felejtheti a papírok keresgélését! Érdemes átgondolni, hogy milyen rendszert szeretne vinni az iratrendezésben. Vannak, akik fontossági sorrendben, mások ABC sorrendben, vagy kategória szerint pakolja iratait.
  Az onlinepapirbolt.hu kínálatában többféle színben, méretben és felülettípussal kaphatók iratrendezők, archiváló dobozok, genothermek. Ráadásul a precizitás kedvéért sokféle cetlit és lefűző lapocska is vásárolható, így akár az irodában, akár háztartásában szeretné rendben tartani iratait, garantáltan nem fog csalódni!