Kedves Partnerünk!

Áruházunk betegség miatt zárva tart, kérjük látogasson vissza később! A korábbi rendelések kiszállítás alatt vannak!


Üdvözlettel,
Online Papírbolt
+36 70 319 9282

Üzlet telefonszáma:
+36 1 291 1193


Köszönjük megértését.

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Ár
304,02 Ft - 29 811,73 Ft
Gyártó
Készlet
Gyártói Cikkszám

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Lefűzhető genothermek

Genotherm
Egy irodában fontos, hogy az iratok rendben legyenek. Ha papírokat kell keresgélni, az bizony sokat hátráltatja az alkalmazottakat – ami miatt a cég pénzt veszít. A genotherm olyan eszköz, amely segít a fontos iratok rendszerezésében. Egyszerűen beleteszi a papírt, majd könnyedén befűzheti az iratrendezőben, így biztosra veheti, hogy nem keverednek el a papírok.
A geotherm, vagy másképp: a „bugyi” mindenféle verzióban megvásárolható webáruházunkban: mindenféle méretben, színezett, sima, rücskösebb felülettel, lefűzhető vagy másmilyen kivitelben egyaránt. A színes genothermekkel így akár egy irattartón belül is még inkább elkülönítheti a különböző papírokat. A genothermnek köszönhetően nem csak az irodában, de akár otthon is könnyedén rendszerezheti iratait.
Például időrend szerinti sorrendbe elteheti gyermeke rajzait amit az óvodában vagy iskolában készített Önnek.
A genotherm mellé az onlinepapirbolt.hu webáruházban többféle iratrendezőt is rendelhet, a teljes rendszerezettség érdekében. Rendelje meg még ma, hogy pár napon belül biztos helyen tudhassa vállalkozása iratait, vagy csemetéi műalkotásait!
https://onlinepapirbolt.hu/iratrendezo-dossziek-archivalo-dobozok-bugyi-genotherm
Iratrendező
Ha Ön irodában dolgozik, vagy cégvezető, biztosan tudja, milyen fontos, hogy a dokumentumoknak, kellékeknek mindig tudja a pontos helyét. Nincs is bosszantóbb annál, amikor arra megy el az idő, hogy egy hiányzó papírdarabot keresgél.
Az iratrendező pontosan az ilyen kellemetlenségeket hivatott megelőzni. Önnek csak annyi a dolga, hogy a geothermekbe behelyezi a számlákat, garancialapokat, leveleket, vagy egyéb dokumentumokat, majd azt befüggeszti az iratrendező mappába.
Önnek csak néhány kattintást kell tennie és 1-2 nap múlva már el is felejtheti a papírok keresgélését! Érdemes átgondolni, hogy milyen rendszert szeretne vinni az iratrendezésben. Vannak, akik fontossági sorrendben, mások ABC sorrendben, vagy kategória szerint pakolja iratait.
Az onlinepapirbolt.hu kínálatában többféle színben, méretben és felülettípussal kaphatók iratrendezők, archiváló dobozok, genothermek. Ráadásul a precizitás kedvéért sokféle cetlit és lefűző lapocska is vásárolható, így akár az irodában, akár háztartásában szeretné rendben tartani iratait, garantáltan nem fog csalódni!

Tovább