Szűrés

Ár
3 445,44 Ft - 9 734,17 Ft
Készlet
Gyártó

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Tornazsákok

A tonazsákok!
Az iskolakezdés a gyermekek számára mindig egy kis izgalommal jár. A hosszú nyári szünet után újra találkozik barátaival, minden napot együtt töltenek, elmesélhetik nyári élményeiket és persze megmutathatják, hogy milyen új iskolaszereket kaptak.
Előző bejegyzéseinkben arról volt szó, hogy hogyan válasszunk megfelelő iskolatáskát és tolltartót gyermekünknek. Fontos, hogy nem csak arra kell odafigyelnünk, hogy mennyire praktikus a darab, hiszen a gyermek gyermek marad, azaz számára a legfontosabb, hogy kedvenc mesehősei, szuperhősei legyenek a táskán, tolltartón és tornazsákon.
Ez az a 3 dolog, melyet nap mint nap elővesznek és mások is látnak. Hiába vásárlunk egy nagyon praktikus „ezerzsebes” iskolatáskát elsős gyermekünknek, ha nem örül neki.
És, hogy miért nem? Mert unalmas, mert egyszínű, mert nincs rajta semmi. Bezzeg a legjobb barátja tornazsákját a Barça címere díszíti.
A cím első olvasásra talán furcsának tűnt, de igenis, a tornazsákoknak van hatalma. Ki a legmenőbb a kisiskolások körében? Hát az, akinek menő iskolatáskája, tolltartója és tornazsákja van.
Egy pillanat alatt összekovácsol két gyermeket az, ha hasonló ízlésük, ugyanazt szeretik. Így például a Barcelona focicsapatát.
Amikor tornazsákot vásárol gyermekének, mindezen említett szempontokat vegye figyelembe és engedje, hogy a gyerek kibontakozzon, hogy megmutathassa társainak ízlését.
A divat jön és megy. A következő évben talán más lesz a módi és persze a gyermeknek is haladnia kell a korral. Teremtse meg számára a lehetőséget, hogy az legyen, aki lenni akar.
Ez Önnek valamennyi költséget jelent, a gyermek számára azonban a menő tornazsák és az azzal járó népszerűség értéke felbecsülhetetlen.