Kedves Partnerünk!

Áruházunk SZABADSÁG miatt ( júl. 23 - aug. 5 ig ) zárva tart! Kérjük, hogy megrendelését augusztus 5.-e utánra időzítse, NYITÁS és rendelések fogadása augusztus 6.-a !
Ha mindenképp szeretné leadni a rendelését azt a partner oldalunkon megteheti, valamint üzletünk nyitva van ezen időszak alatt is!


Partner oldal: https://www.irodaszerbolt.hu

Szabadság alatt csak SZEMÉLYES átvételre van lehetőség!Üdvözlettel,
Online Papírbolt
+36 70 319 9282

Üzlet telefonszáma:
+36 1 291 1193


Köszönjük megértését.

Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Ár
1 701,54 Ft - 6 568,14 Ft
Gyártó
Készlet
Gyártói Cikkszám

Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Magas grammsúlyú multifunkciós A4 irodai papírok

Az irodai munka esetében számos terület létezik, melyek kapcsán nem mindegy a minőség. Fokozottan igaz ez akkor, ha saját cégét építi, és az arculattervezés során kiemelt figyelmet fordítana a részletekre. Ilyenkor megéri a fénymásolópapír minőségére is hangsúlyt helyezni, hiszen az ügyfelek gyakran azzal a dokumentummal, marketing anyaggal találkoznak, ami saját kezéből került ki. Az általában legtöbbször használt A4 másolópapír széles választékban elérhető manapság, mégsem mindegy, hogy melyik mellett tesszük le a voksot. A prémium kategóriában magas grammsúlyú változatok is elérhetőek, amelyek multifunkciósan alkalmazhatóak nyomtatáshoz, fénymásoláshoz egyaránt. Használatával kialakítható az egységes dokumentációs arculat, mely egyúttal a céges image építéséhez is nagymértékben hozzájárul. A magas grammsúlyú A4 másolópapír igényes lehetőséget kínál arra, hogy a nyomtatni, fénymásolni kívánt anyagokat valóban prémium színvonalon valósíthassa meg. Mindegy, hogy szerződésekről, jogi dokumentumokról van szó, vagy a marketing célokat szolgáló anyagok elkészítése a terv, ma már elmondhatjuk, nem mindegy, milyen alapanyagot használunk ehhez. Vannak olyan dolgok, melyeken nem éri meg spórolni, annak ugyanis az üzleti sikerek és a cég megítélése láthatják kárát. Ismerje meg webáruházunk fénymásolópapír ajánlatait, melyek között garantáltan rátalál az igényeinek maximálisan megfelelőre. A másolópapírok között egyébként olyan márkákkal is találkozhat, amelyek a környezettudatosság jegyében állítják elő minőségi papírjaikat.

Tovább