Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Blogolunk - hírek, érdekességek, cikkek

Fénymásolópapírok és irodaszerek, amelyek nélkül nehéz lesz elkezdeni a 2021-es évet

2020.12.03 14:54
Fénymásolópapírok és irodaszerek, amelyek nélkül nehéz lesz elkezdeni a 2021-es évet

Fénymásolópapírok és irodaszerek nélkül igen nehezen működne bármelyik vállalkozás is, ...

... hacsak nem olyan tevékenységet folytat, ahol 100%-osan online lehet intézni a bürokratikus feladatokat. Ezekből még nagyon kevés van itthon, így továbbra is óriási igény van az irodákban használt eszközökre.

Nézzük meg, hogy milyen szempontok alapján ajánlatos fénymásolópapírt választani, illetve milyen irodaszereket lesz érdemes beszerezni a 2021-es évre, ha továbbra is home office-ból kell dolgoznunk!

Hogyan válasszunk fénymásolópapírokat?

Mielőtt rákattintanánk az első csomag fénymásolópapírra, hogy megrendeljük, érdemes lehet előtte megnézni azt, hogy pontosan miért és hol fogjuk használni a fénymásolópapírt, hogy biztosan a megfelelő típust vegyük meg.

Mire kell a fénymásolópapír?

Minél jobb minőségű papírra van szükségünk, annál vastagabb típust kell választanunk. A környezetbarát vagy újrahasznosított fénymásolópapíroknak szürkés a színe, így ezeket csak akkor érdemes választani, ha olyan helyre nyomtatunk, ahol nem számít a tökéletes fehérség.

Milyen a fénye a fénymásolópapírnak?

Ahogy említettük, az újrahasznosított papírok szürkések, a normál papírok fehérek, a kiváló minőségű papírok pedig vakítóan fehérek és aránylag vastagok is. A dizájnerek, illetve azok az irodák, ahol kifejezetten fontos a prémium minőség, mindig a legfehérebb, legnehezebb és legfényesebb papírt választják.

Milyen a mérete a fénymásolópapírnak?

Most nem a súlyára, hanem a dimenziójára gondolunk, hiszen léteznek szabványos A/4-es és A/3-as, illetve mérnököknek és dizájnereknek való tekercses kivitelben kapható másolópapírok is.

Ezek után már talán könnyebb lesz kiválasztani a megfelelő típusú és minőségű fénymásolópapírt, hiszen tudjuk már, hogy mely fajtákat érdemes irodán belül, illetve irodán kívüli dokumentumok fénymásolására használni.