Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Blogolunk - hírek, érdekességek, cikkek

Gyönyörű falinaptárak és naptárak 2021-re

2020.12.03 14:40
Gyönyörű falinaptárak és naptárak 2021-re

Gyönyörű falinaptárak és naptárak 2021-re, amelyeket mindenképpen érdemes beszerezni még az év vége előtt

Annak ellenére, hogy most már szinte mindenki az okostelefonját használja a teendők feljegyzetelésére, mégis óriási példányszámban viszik el a különféle falinaptárak 2021-re. Természetesen a naptárak 2021-re is igen szép számban kelnek el, hiszen ezeknek az old school eszközöknek sosem merül le az akksijuk, és nem törlődnek ki rejtélyes módon belőlük feljegyzések.

A falinaptárak megbízhatóak, ezért szeretjük őket

Egy gyönyörű falinaptár minden otthonban, irodában, rendelőben vagy közintézményben jól mutat, így továbbra is rengetegen rendelnek mindenféle típusú falinaptárat 2021-re. Nézzük meg, milyen falinaptárak közül lehet most válogatni az Online Papírbolt kínálatában!

Állatos falinaptárak

 

Szerencsére a papíripar mindig gondol azokra, akik imádják az édes kis kutyakölyköket, a gyönyörű lovakat vagy a pihe-puha szőrű cicákat. Így a 2021-es falinaptárak között is számos olyan állatos modell közül tudunk választani, amelyek biztosan elnyerik a tetszésünket.

Vadász-horgász falinaptárak

A vadászat és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk a csodaszép képekkel teletűzdelt horgász és vadász falinaptárakat. Mindegyik hónaphoz egy mesébe illő idilli tájkép fogad minket a naptárban, így azok, akik nem tudnak ellenállni a természet hangulatképeinek, mindenképpen szerezzenek be ezekből a típusú naptárakból 2021-re.

Természetfotókkal teli falinaptárak

Mindegy, hogy egy varázslatos levendula földről, egy virágokkal teli rétről vagy épp egy virágoskertről álmodozunk épp, a természetfotókkal teletűzdelt falinaptárakra mindig számíthatunk, ha egy kis naturalista stílust szeretnénk a fehér falakra csempészni.

Vízeséseket és évszakokat ábrázoló falinaptárak

Van valami a vízesésekben, ami megragadja a tekintetünket. A tudósok szerint egy  vízesésre úgy is tekinthetünk, mint egy hatalmas ion generátorra. A vízzel teli levegőben lévő vitaminok pedig negatív ionokat bocsátanak a levegőbe, amelyet az emberi szervezet pozitív energiaként dolgoz fel. Ettől érezzük magunkat ok nélkül olyan boldognak, ha egy vízesés közelében állunk.

Egy falinaptár persze nem tudja mindezt biztosítani, viszont a vizuális élményt tökéletesen át tudja adni nekünk, akár az otthonunkról, irodáról vagy egy rendelőintézetről beszélünk.

Világjáró falinaptárak

A jelenlegi helyzetben maximum a régebben feltöltött utazási vlogokat láthatjuk csak, viszont ha egy világjáró falinaptárat választunk 2021-re, akkor mi is be tudunk vinni az otthonunkba egy leheletnyi utazást, ha másképp nem, legalább csodaszép fotók formájában.

Így ámulatba ejtő tájakat, épületeket, műemlékeket vagy természeti csodákat láthatunk anélkül, hogy súlyos összegeket kellene elköltenünk repülőjegyekre.

Ételeket és éttermeket ábrázoló falinaptárak

Szerencsére akkor sem kell kétségbe esnünk, ha nem a kiskutyák, macskák vagy vízesések azok, amelyeket látni szeretnénk egy falinaptárban. Léteznek már csodaszép éttermeket és gusztusos ételeket ábrázoló falinaptárak is, amelyek garantáltan meghozzák a kedvünket egy kis főzőcskézéshez.

Persze ha nem bízunk a saját konyhai ügyességünkben, választhatunk egy könnyebb lehetőséget is, hiszen ma már szinte mindenhonnan lehet ételt rendelni.

Reneszánsz és impresszionista falinaptárak

falinapár

Aki anno órákat töltött a különféle múzeumokban, biztosan nem elégszik meg egy kiscicás naptárral, pláne akkor nem, ha kaphatóak már csodaszép reneszánsz vagy impresszionista festők műalkotásait ábrázoló falinaptárak is.

Így olyan érzésünk lesz, mintha az előszobánkban lenne egy leheletnyi múzeum darabka, amelyre ha ránézünk, olyan érzésünk lesz, mintha épp egy múzeum csendes előterében lennénk.

Várakat és kastélyokat ábrázoló falinaptárak

várak, kastélyok

Ezeket a faliaptárakat azoknak ajánljuk, akik szeretik a monumentális épületeket, amelyek lebilincselően hatnak az ember hangulatára. Egy rég elfeledett vár, egy gyakran látogatott kastély, egy felújított régi kúria csodaszép látványt tud nyújtani a legtöbb stílusú enteriőrben.

Naptárak 2021-re, amelyek mindig kéznél vannak

A falinaptárak után érdemes említést tennünk a sima naptárakról is, hiszen lassan itt az év vége, így egyre több ember vásárol magának divatos és praktikus naptárakat. Nézzük meg, milyen naptárakkal vár minket a 2021-es évre az Online Papírbolt!

Asztali naptárak 2021-re

Egy asztali naptár mindig jól jön az irodába vagy otthon a dolgozószoba asztalára, hiszen így mindig szem előtt van egy teljes heti beosztásunk.

Napi, heti beosztású agendák

agendák

A napi vagy heti beosztású agendákat azoknak ajánljuk, akik szeretik egy jól kezelhető és könnyen átlátható formában tartani az időbeosztásukat.

Álló és fekvő zsebnaptárak

A zsebnaptárakat ma már kevesen hordják ugyan a zsebükben, viszont ha kicsi táskával vagy laptoptáskával járunk dolgozni, bizony praktikus tud lenni egy ilyen kis alakú zsebnaptár.