Szavazás

Honnan talált rá webáruházunkra?

Házhozszállítás

Pontgyűjtő számla használata

Online Papírbolt - irodai eszköz ellátó webáruház!

Blogolunk - hírek, érdekességek, cikkek

Milyen irodaszereket lesz érdemes beszerezni

2020.12.03 15:18
Milyen irodaszereket lesz érdemes beszerezni

2021-re, ha továbbra is home office-ból kell dolgoznunk?

A jelenlegi helyzetben sokan dolgoznak már hónapok óta otthonról, így fontos, hogy a home office-ból is ugyanolyan hatékonysággal tudjuk elvégezni a feladatainkat, mintha bejárnánk az irodába. Íme néhány fontos irodai eszköz, amely egyik home office-ból sem hiányozhat

Irodaszerek, amelyek egyik home office íróasztalról sem hiányozhatnak, irodai kisgépek

Tűzőgépek, kapocskiszedők és lyukasztók

Ha rengeteg papírmunkával kell foglalkoznunk a nap folyamán, szinte biztos, hogy előbb-utóbb szükségünk lesz egy minőségi tűzőgépre, hiszen valahogy össze kell tudnunk tűzni azokat az iratkötegeket, amelyek összetartoznak.

Kapocskiszedőre főként akkor szokott szükség lenni, ha faxolnunk vagy fénymásolnunk kell egy több oldalas dokumentumot, s nem szeretnénk, ha a fax vagy a fénymásolás során látszódna a kis szamárfül a papíron. Persze akkor is jól jön egy kapocskiszedő, ha idő előtt sikerült összetűznünk egy iratköteget, s csak utána vesszük észre, hogy néhány irat kimaradt.

Lyukasztókra is nagy szükség lehet egy adminisztratív munka során, hiszen azokat a dokumentumokat, amelyeket nem teszünk lefűzhető tasakba (átlátszó bugyiba), át kell lyukasztani ahhoz, hogy beleférjenek a szekrény tetején lévő, csak létrával elérhető több mázsás irattartókba.

tűzőgép

Iratmappák, elválasztók és tárolórendszerek

Mégis hogy lehetne egy home office igazi iroda, ha nincs mindenhol legalább négy-öt mappa, amiből csak úgy dőlnek ki az iratok? Minden home office-ban dolgozó adminisztratív dolgozónak szüksége van egy professzionális irattárolási rendszerre, amelyet egyszerű eszközök beszerzésével lehet elérni.

Érdemes rendelni különféle színű mappákat, és hozzájuk szintén eltérő színű elválasztókat, hogy könnyű legyen első ránézésre átlátni, hogy mit rejt egy-egy hatalmas iratköteg.

Ha professzionális szintre szeretnénk emelni a dolgozószobánkat, érdemes lehet egy kisebb kartonból készült fiókos vagy polcos tárolórendszert is rendelni, hogy mindig rend legyen az asztalon és az asztal körül is.

mappák

Írószerek, radírok, hibajavítók és ragasztók + tárolók

Nehéz lenne úgy bármelyik irodai asszisztensnek is dolgozni, ha nincs megfelelő mennyiségű írószer a közelében. Fontos emiatt, hogy a home office-t is töltsük fel tollakkal, ceruzákkal és persze a nélkülözhetetlen hibajavítókkal, radírokkal és ragasztókkal.

Amennyiben rengeteg írószerre van szükségünk, érdemes lehet egy praktikus asztali írószertartót is rendelnünk, hogy ne egy hatalmas kupacból kelljen mindig kiválogatni azt, amire szükségünk van, hanem egy csinos tárolórendszerből, amely könnyen átlátható.

Parafatábla, törölhető tábla + kiegészítők

Ha vizuális típusok vagyunk, és hajlamosak vagyunk elfelejteni dolgokat, érdemes lehet rendelnünk egy csinos parafatáblát, plusz hozzá színes rajzszögeket, hogy mindig szem előtt legyenek a legfontosabb teendőink.

Egy törölhető tábla is remek választás lehet, hiszen ha különféle színű tollakat rendelünk mellé, akkor gyakorlatilag ugyanolyan profi irodai környezetet tudunk magunknak biztosítani otthon, mint amihez az irodában szoktunk hozzá.